Vseen se grem pelat... zima 2009/10
Danes sem prvič vlačil avto z imprezo. Mali praznik
Namreč sošolec se je z zafiro prečno na cesto zaril v sneg. Malo prehtro je pripeljal pa ga je počez obrnilo. Najprej smo z lopato skidali sneg spod koles, ampak ni pomagalo, je nasedel s sprednjim koncem. Nato pa je prišel imprezin trenutek. Priklenemo za avta, nekdo je rekel "dej", in sem šel. PENK!! Rdeča napravica za šlepanje zavarovalnice triglav se je razf****a. Nato smo dobili oreng zajlo s kavljem, pa je šlo. Poleg tega sem moral precej pod kotom vlečt, ampak po kupli pa ni prismrdelo.
Rezultat: razmajana meglenka, razbit nosilec meglenke in malo napokan odbijač.
Moral sem deliti z vami
Aja, na poti v dolino sem pomagal riniti še eno laguno. Precej pestro proti ostalim dnem 
Namreč sošolec se je z zafiro prečno na cesto zaril v sneg. Malo prehtro je pripeljal pa ga je počez obrnilo. Najprej smo z lopato skidali sneg spod koles, ampak ni pomagalo, je nasedel s sprednjim koncem. Nato pa je prišel imprezin trenutek. Priklenemo za avta, nekdo je rekel "dej", in sem šel. PENK!! Rdeča napravica za šlepanje zavarovalnice triglav se je razf****a. Nato smo dobili oreng zajlo s kavljem, pa je šlo. Poleg tega sem moral precej pod kotom vlečt, ampak po kupli pa ni prismrdelo.
Rezultat: razmajana meglenka, razbit nosilec meglenke in malo napokan odbijač.
Moral sem deliti z vami
gorazd govori za naslednjič...ijuvan napisal/-a:Ne ne ne ne (spet). Na snegu je to razmajal... ko sem ga vlačil, ni na avtih nastolo nobene škode
enkrat se spomnim, gremo nekam ene 7 avtov, le 2 subaruja ostali v navadni avti. Pa pridemo do enga klančka, in subaruja prideta gor, en kolega z eno lancio se je pa prej neki igral z ročno, pa skoz gas, da je vrtel, in pride na ta klanček brez zaleta. valda ni speljal... in se komaj ustavi, tok na lezel nazaj po klancu, seveda v grabnu z enim kolesom. Tla so bila pa čisto zvožena in skoraj ledena. Noben od subarujev se ga ni upal lotiti, pa še ravno takrat je prišel mimo un k pluži to cesto s traktorjem. In se ustavi, pogledamo kam bi zapeli in ni bilo nobene kljuke spredaj!!! (ne vem kako in zakaj, ker to bi moral vsak avto imet). In študiramo kam bi zapeli... na most ne, kam?? in ga zapnemo za roko od levega kolesa. trakor seveda bp spelje, potegne ven, ga vleče na vrh klanca in tam odpnemo in nadaljujemo pot... potem v ponedeljek, se tip mal bl resno pelje v lj, in ugotovi, da nekaj ni ok... Valda - zvita roka.
no, ni bila glih poceni. Če bi ga na roke ven spehali, pa da bi šel obrnt, pa še enkrat normalno gor, bi bilo ql... tko pa... no ja. izkušnja je pa bila!
sej na snegu prej gume zgubijo oprijem kot sklopka
sneg se mora obdržat do večera, da bom tudi jaz imel kej od tega, morm stestirat nove nastavitve optike
sneg se mora obdržat do večera, da bom tudi jaz imel kej od tega, morm stestirat nove nastavitve optike
Zadnjič spremenil cheno, dne 10. Februar 2010, 11:03, skupaj popravljeno 1 krat.
The only treasure my car came with was rust...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov