Legacy 2.0 GL zakuhal pri 300.000
Bi rekel ja. Ford koliko vem ni nikoli imel boxerja. Pa tudi Subaru ni, Alfa tudi ne, torej ostane Porsche ?kamnek napisal/-a:pri fordu se itak dogajajo skor nemogoče stvariLSlabe napisal/-a:NE men se ne premika, pr fordu od Nine pa se
tale pa zmaga
http://www.subaru-slo.net/userpix/696_IMG00238_1.jpg
to ni bilo pri fordu!!!
dejstvo treh lezajev v kombinaciji s komaj zadostno oljno crpalko in s pomanjkljivim hlajenjem motorja je naredlo to kar vsi vejo : alfe crkujejokarel napisal/-a:Saj zato so pa crkvale
ce si hlajenje vzdrzeval, olje redno menjeval pa mel sreco z olno crpalko je cisto vzdrzljiv motor (govora je o 1.7 16V 138km)
ps
za polovico so krivi uprabniki, navadno brez obcutka za tehniko
kok se hitro tema razšiti
hehe
men tud nikoli ni cagar nihal, stvar mi je crknila v momentu, tko da tista kontrola vode na dva tedna je zaželjena, ni pa 100%-na
No uglavnem zaenkrat deluje vse v najlepšem redu, mam pa še eno dva vprašanja, če lahko:
-ko gre temp vode naprimer na 95°C(tam nek), se šele vklopi ventilator 1.stopnja, Kdaj se vklopi 2. stopnja?(naj bi imel 2 stopnje)
-kar se tiče klime, ali je normalno, da se vklopljena klima sama vklaplja in izklaplja(poleti v malo manjših intervalih)- pa opazil sem da se mi, ko vklopim klimo vključi veliki ventilator, mali miruje-ali je to prav-se mogoče menjši vklopi samo pri velikih temperaturah poleti???
men tud nikoli ni cagar nihal, stvar mi je crknila v momentu, tko da tista kontrola vode na dva tedna je zaželjena, ni pa 100%-na
No uglavnem zaenkrat deluje vse v najlepšem redu, mam pa še eno dva vprašanja, če lahko:
-ko gre temp vode naprimer na 95°C(tam nek), se šele vklopi ventilator 1.stopnja, Kdaj se vklopi 2. stopnja?(naj bi imel 2 stopnje)
-kar se tiče klime, ali je normalno, da se vklopljena klima sama vklaplja in izklaplja(poleti v malo manjših intervalih)- pa opazil sem da se mi, ko vklopim klimo vključi veliki ventilator, mali miruje-ali je to prav-se mogoče menjši vklopi samo pri velikih temperaturah poleti???
blato...
Nima dveh stopenj.metelko napisal/-a:-ko gre temp vode naprimer na 95°C(tam nek), se šele vklopi ventilator 1.stopnja, Kdaj se vklopi 2. stopnja?(naj bi imel 2 stopnje)
Ventilator za klimo se ti vklaplaj po potrebi prav tako pa klima sama.metelko napisal/-a: -kar se tiče klime, ali je normalno, da se vklopljena klima sama vklaplja in izklaplja(poleti v malo manjših intervalih)- pa opazil sem da se mi, ko vklopim klimo vključi veliki ventilator, mali miruje-ali je to prav-se mogoče menjši vklopi samo pri velikih temperaturah poleti???
Kar se tiče ventilatorjev pa je eden za klimo drugi je za hlajenje vode
v hladilniku.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov