jst sm si lansko leto enkrat namontiral senzorje 17€ so koštali, so pa taki z 4. senzorji, ker nekaj se jih najde tudi z 3 senzorji....
Ko montiraš moraš kar pazit.....
sem pa ugotovil pred kakšnim mescem, da ga že serjejo teli senzorji. Sem prav lepo poflosal en precejšen kup zmrznjenga snega, senzorji pa so pravli da je še lufta "više od pola metara!"
Nekak sm ugotovil, da temule senzorju temparature nižje od -2°C delajo preglavice....ker potem ko avto zagreješ pa ko se logika senzorjev, ki je v prtljažniku malce segreje, zadeva dela kul.....
Morem še en dan točno preverit, odkar je zuni mrzlo k svina, se mi ne da šnofat kaj pa zakaj ga serje
Je pa naša mati precej zadovoljna z temi senzorji, ker lahko parkira rikverc kamor želi ne da bi sploh pogledala bek.....
Sam sem že parkrat naslonil ob kako tenko ograjo, ker če se ograja taktično postavi ravno med senzorje, je senzorji ne zaznajo preveč dobro...(mal gnarja/mal muske)
Ampak v 95% primerov pa se obnesejo čisto vredu, in tudi sam sem se začel zanašati nanje.
Precej butasto folk gleda, ko pred gostilno rineš rikverc, pa si že čisto blizu avta, pa sploh ne gledaš nazaj, ali pa celo govoriš po mobitelu

In potem začenjo mahat pa krilit z rokami k da bi red-butla spili
Je pa kolega v kombi namontiru tiste senozrje ki računajo razdaljo in pa prikazujejo lokacijo približujočega se predmeta, pa ko pokaže senzor 8.1 desno, pa če greš zmerit z metrom, je od avta do senzorja res 81cm (svašta!) Za tist sistem je dal 40€.
Montaža pa ni preveč zahtevna, edino kar je, je potrebno najti kera žica ti napaja rikverc luč, da s tiste žice ukradeš napajanje logiki senzorjev....
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....