Vseen se grem pelat... zima 2009/10

Subaru srečanja, kawe, izleti, predlogi,...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 17. December 2009, 20:04

Gromozansky napisal/-a:Lahko bi poklical pa bi še jaz z gt-jko prletu.
Dej cifro na pm.

jure-sti
Uporabnik foruma
Prispevki: 247

Odgovor Avtor: jure-sti » 17. December 2009, 23:03

irCAR81 se more prec pohvalt da je bil najhitrejsi. :lol: ;-) Mors pac razumet da enim ni vseen da razsujejo avto zradi ledene podlage. Sam dobr ves, da je slo parkrat blizu grabna. Pa FWD ti je kr lepo sledil.hehe :-P

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: irCAR81 » 18. December 2009, 07:44

Urshy-sti napisal/-a:irCAR81 se more prec pohvalt da je bil najhitrejsi. :lol: ;-)
Ja če me pa sami ne. Drgač pa ni blo mišljeno kot hvala ampak bolj kot provokacija,ki je uspela, sicer nebi blo tvojga posta. Jst sm šel bolj prevert kako je NA "driftabilna" v primerjavi z GT.. no, za en drek.
Urshy-sti napisal/-a:Mors pac razumet da enim ni vseen da razsujejo avto zradi ledene podlage. Sam dobr ves, da je slo parkrat blizu grabna.
Zato ga pa raj nismo razsul. Tok bliz da bi bil voznik prestrašen spet ni šlo, šlo je bolj za neskoncentrirano vožnjo in šlampastimi napačnimi vstopi v ovinke - sklopka in rahel volan je rešu vse, sopotnica še opazila ni. Sicer pa se men ni zdel led ampak bolj zglajen, zvožen sneg. Nč kritičnga. Če bi bil jed verjemi da si jst niti v breg nebi upal peljat. Sem precej prestrašen glede tega, pa tud FWD po ledu nebi pršu gor.
Urshy-sti napisal/-a:Pa FWD ti je kr lepo sledil.hehe :-P
Lepo je vozu dol z zategneno ročno (atraktivno), sicer pa prepočasi da bi za njim spravu imprezo v drift z gasom. Vseen revica rab neko brzino in obrate, drgač se drži k pajk. Na gor sem se najprej na vsaka 2/3 ovinke ustavlu in čaku da so luči pršle zravn, pol se mi več ni dal. Sem ga pa seveda osebno pohvalu (ne na forumu, ker nism vedu da ga bere). Res dobr vozi, v vsakem trenutku ve kaj se dogaja z avtom, z veseljem to dela.

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: irCAR81 » 18. December 2009, 07:52

Aja, pa da ne bom zdej tko k en billy. Ti si tud dobr pelu, že lani, k sm mel še gt-jko, si šu za mano, sm opazu da ti gre.... tko da kle ni kej za rečt, v sredo pa tud pol na konc k smo 'sestopa'... Bistri se pa še navaja, še dvakrat gor-dol pa bo tud v top formi.

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: irCAR81 » 18. December 2009, 08:25

Ena dobra novička, da vam čim hitreje pade petek mim:
http://www.subaru-slo.net/userpix/19_pojutri_3.jpg

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8742
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 18. December 2009, 08:35

Ircar, zakaj noben ne preveri gorenjske. Včeraj zvečer je v kranju tako hudo padal sneg, da ga je bilo na cestah par cm, v ljubljani pa suša, pa je samo 25km stran. Jst skor verjet nisem mogu. Pol imaš pa par hudih cest - ena je na sv. jošta, druga pa recimo na šmarjetno goro (tukaj imajo vsako leto tekme z oldtimerji po tej cesti).
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
jayz
Uporabnik foruma
Prispevki: 466

Odgovor Avtor: jayz » 18. December 2009, 08:35

irCAR81 napisal/-a:Ena dobra novička, da vam čim hitreje pade petek mim:
http://www.subaru-slo.net/userpix/19_pojutri_3.jpg
eeeehhh, prou učer sm šel gledal napoved na pro-vreme in ne duha ne sluha o padavina... pol se pa odločm avto oprat k je bil res svinski od snežnih radostih. No dons pa vidm da bo jutr spet sneg, sranje :cool: bo avto sam 2 dni čist :D

Uporabniški avatar
HuskY
Uporabnik foruma
Prispevki: 452
Kraj: Kamnik
Kontakt:

Odgovor Avtor: HuskY » 18. December 2009, 08:47

huh lepa napoved. :cool: že držim za ročno :lol:

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: irCAR81 » 18. December 2009, 08:52

nebivedu napisal/-a:Ircar, zakaj noben ne preveri gorenjske. Včeraj zvečer je v kranju tako hudo padal sneg, da ga je bilo na cestah par cm, v ljubljani pa suša, pa je samo 25km stran. Jst skor verjet nisem mogu. Pol imaš pa par hudih cest - ena je na sv. jošta, druga pa recimo na šmarjetno goro (tukaj imajo vsako leto tekme z oldtimerji po tej cesti).
Gorenjska ni pred vrati, zanč sm se 'zaklal' ... po Kranjski in Jesenicah sem gulu napol asfaltne parkplace - na cestni ni blo nč, med tem ko so mel fantje na rakitni lep bel svež snegec.

Sajmon
Član Subaru kluba
Prispevki: 2951

Odgovor Avtor: Sajmon » 18. December 2009, 08:55

Sej ti ga bo drug teden dež dobro spral. :neutral:

jure-sti
Uporabnik foruma
Prispevki: 247

Odgovor Avtor: jure-sti » 18. December 2009, 09:15

irCAR81 napisal/-a:
Urshy-sti napisal/-a:irCAR81 se more prec pohvalt da je bil najhitrejsi. :lol: ;-)
Ja če me pa sami ne. Drgač pa ni blo mišljeno kot hvala ampak bolj kot provokacija,ki je uspela, sicer nebi blo tvojga posta. Jst sm šel bolj prevert kako je NA "driftabilna" v primerjavi z GT.. no, za en drek.
Urshy-sti napisal/-a:Mors pac razumet da enim ni vseen da razsujejo avto zradi ledene podlage. Sam dobr ves, da je slo parkrat blizu grabna.
Zato ga pa raj nismo razsul. Tok bliz da bi bil voznik prestrašen spet ni šlo, šlo je bolj za neskoncentrirano vožnjo in šlampastimi napačnimi vstopi v ovinke - sklopka in rahel volan je rešu vse, sopotnica še opazila ni. Sicer pa se men ni zdel led ampak bolj zglajen, zvožen sneg. Nč kritičnga. Če bi bil jed verjemi da si jst niti v breg nebi upal peljat. Sem precej prestrašen glede tega, pa tud FWD po ledu nebi pršu gor.
Urshy-sti napisal/-a:Pa FWD ti je kr lepo sledil.hehe :-P
Lepo je vozu dol z zategneno ročno (atraktivno), sicer pa prepočasi da bi za njim spravu imprezo v drift z gasom. Vseen revica rab neko brzino in obrate, drgač se drži k pajk. Na gor sem se najprej na vsaka 2/3 ovinke ustavlu in čaku da so luči pršle zravn, pol se mi več ni dal. Sem ga pa seveda osebno pohvalu (ne na forumu, ker nism vedu da ga bere). Res dobr vozi, v vsakem trenutku ve kaj se dogaja z avtom, z veseljem to dela.
no provukacija ti je pol uspela. Ampak pomoje da si se hotu tud mal pohvalt... ;) Sicer pa res dobr peles, ni kej rect. Ampak vseen je bols ce je sveze zapadel sneg na cesti, da je skos enaka podlaga, s tem vecja hitrost cez ovinke, pa se nic se ti ni treba bat da bos zarad "steptanga snega" avto med drevesa porinu. Gremo jutr spet na kaksno furo ce bo dost snega? :-)

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: irCAR81 » 18. December 2009, 09:18

jayz napisal/-a:eeeehhh, prou učer sm šel gledal napoved na pro-vreme in ne duha ne sluha o padavina... pol se pa odločm avto oprat k je bil res svinski od snežnih radostih. No dons pa vidm da bo jutr spet sneg, sranje :cool: bo avto sam 2 dni čist :D
Jst sm tud včeri gledu in ni blo nč, dans pa vidm,.. napoved izdana 17.12...wtf?

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: irCAR81 » 18. December 2009, 09:31

Urshy-sti napisal/-a:Ampak vseen je bols ce je sveze zapadel sneg na cesti, da je skos enaka podlaga, s tem vecja hitrost cez ovinke, pa se nic se ti ni treba bat da bos zarad "steptanga snega" avto med drevesa porinu. Gremo jutr spet na kaksno furo ce bo dost snega? :-)
Če svež sneg zapade je tko kt pravš, če pa zapade na 'steptan sneg' je pa skor slabš, ker prekrije led - pol je šele štala.

Drgač sm pa kot vedno takoj zravn.

Uporabniški avatar
bojc T
Član Subaru kluba
Prispevki: 1462
Kraj: Nožice

Odgovor Avtor: bojc T » 18. December 2009, 10:01

Ja v Šenčurju v industrijski coni je blo prov luštn učer :D
Lp

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7945
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 18. December 2009, 10:37

Kaj ste pa tm počel :shock: :cool:, a ti z nissančkom in kuci s forijem :twisted:

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov