Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
kolega ma xc70 mislem da 2.5turbo (pac 5 cilindrski turbas je)
avto je udoben FUL, in se ob normalni voznji zelo solidno pelje
pred casom je ta kolega gnjavu mehankota, kaj je sploh razlike med xc70 in v70, pa mu je bilo razlozeno da z izjemo ocitnih razlik(dvignjen, 4pogon) je to cisto navadna v70 samo s heavy duty koncniki in splosno je vse na podvozju malbolj ojacano
na teren se nisva sla s tem avtom, je pa po moji ulci 1x nagonu tisti 220+km in sprednje vrtel v prazno(kako sec ali dve) preden se je pogon zmigal prenest navor nazaj
tko da - jest nebi izbral, ce bi izbiral vulga vs outback
avto je udoben FUL, in se ob normalni voznji zelo solidno pelje
pred casom je ta kolega gnjavu mehankota, kaj je sploh razlike med xc70 in v70, pa mu je bilo razlozeno da z izjemo ocitnih razlik(dvignjen, 4pogon) je to cisto navadna v70 samo s heavy duty koncniki in splosno je vse na podvozju malbolj ojacano
na teren se nisva sla s tem avtom, je pa po moji ulci 1x nagonu tisti 220+km in sprednje vrtel v prazno(kako sec ali dve) preden se je pogon zmigal prenest navor nazaj
tko da - jest nebi izbral, ce bi izbiral vulga vs outback
http://www.youtube.com/watch?v=dP18DLdwNigbirdy napisal/-a:na teren se nisva sla s tem avtom, je pa po moji ulci 1x nagonu tisti 220+km in sprednje vrtel v prazno(kako sec ali dve) preden se je pogon zmigal prenest navor nazaj
To se zgodi praktično vsaki imprezi - če seveda dost pohodš. Kak kolo se zavrti v prazno, za več sekund - dokler da mašina dovolj od sebe, ponavadi je pa to raj spedi (pri pospeševanju se predn konc dvigne - več teže zadi). Grem skor stavt da se nista obrnla oba prednja ampak sam edn... čeprav črte se znajo pa poznat od vseh 4.
aha hvala, sej zdel se mi je da je iz Italije.mesecnik napisal/-a:Glede na prodajalca je skoraj zagotovo uvožen iz Italije. Tip pravi, da ima pogodbo z eno Subaru avtohišo čez mejo, da od njih potem kupuje lepo ohranjene rabljene avte.
Bom še mal pobsku če je še kaj!
SCT - Slovenska Cestna Tragedija
Top audio sistem v seriji 5 E39 je Professional DSP s 14 zvočniki, ojačevalcem, CD changerjem in kasetarjembirdy napisal/-a:jp...same hereLSlabe napisal/-a:V fotrovem BMW-ju 03 letnik je kasetar, sploh nima serijsko za cd-je.tadejk napisal/-a:@gorazd0:
Mene moti predvsem orig. CD player, ki je še iz časov, ko so se prodajali 650 mb CD-R-ji.
ma sicer moznost izmenjevalca v gepacku, pa je najtahudejsi radio k je sel notr (seria5 bmw)
drgac se dobi nacrte za vezja in izgotovljene stvari da na ta I/O za izmenjevalec prklopis ipoda ali podoben mp3 gizmo, vsaj za saab-e
95% of Subaru vehicles built in the last 10 years are still on the road.
Možna tudi menjava za Imprezo sedan 4x4 s klimo.Thomas22 napisal/-a:Evo, moja trojka je še vedno naprodaj: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2963739&show=1.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
za po dežju in malo snega ni nič narobe z njo ...gorazd0 napisal/-a: sam ne ve kako se obnese holdex...
jaz se za xc nisem odločil iz naslednjih razlogov:
- predrago
- pri nas so rabljeni samo v kombinaciji z dizlom, kar je tako, kot da bi kupil nikona D3, nanj pa namestil sigmo 18-55 f3,5-5,6
- prtljažnik je hudičevo majhen
- avtomatski menjalnik je še slabši kot na outbacku, pa tudi zelo težko ga je dobit
- dizel plus 4 pogonc naredi iz uglajenega karavana precej glasno in trdo škatlo
- ko sem ga poskusil se preprosto nisem počutil "doma" ... 2,0T (dvopogonc) je bil tolko bolj uglajen avto, da me je odvračalo
Outback 3.0 ... GRRRRRR! 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov