Vseen se grem pelat... zima 2009/10
Včeraj je blo na zaprtem Vršiču prav brezveze. No blo je cca 20 cm snega ampak mala malca za subaruja. Kar pa nebi mogel reči za mareo.. fantje so na prvem klancu obstali, potem so rabli pa 2 minuti da so sploh dol pršli (50m). Korensko sedlo je blo pa itak mačji kašelj, na poti gor sem prehitel intervencijo, na poti dol v avstrijo še ene tri, na čeparni obrnil in nazaj. Brezveze. Zgledal je lepo belo, prjel pa kot da bi blo samo malo mokro... na Vršiču je vsaj mal drsel (me je blo dol mal strah - 2. pa reduktor in na izi).
@Gromozansky: dokler je sam pleh je ok. Dva nasveta: 1. abs izklopi, 2. na dol po pameti. Dobre (najraj nove) zimske gume so pa itak nuja.
@Gromozansky: dokler je sam pleh je ok. Dva nasveta: 1. abs izklopi, 2. na dol po pameti. Dobre (najraj nove) zimske gume so pa itak nuja.
Na primorsko stran na Vršiči je blo zakon... Gorenjska stran je bla zvožena, tm pa skor nč....pa itak je tok sneg šu, da je sprot use zamedl.irCAR81 napisal/-a:Včeraj je blo na zaprtem Vršiču prav brezveze. No blo je cca 20 cm snega ampak mala malca za subaruja. Kar pa nebi mogel reči za mareo.. fantje so na prvem klancu obstali, potem so rabli pa 2 minuti da so sploh dol pršli (50m). Korensko sedlo je blo pa itak mačji kašelj, na poti gor sem prehitel intervencijo, na poti dol v avstrijo še ene tri, na čeparni obrnil in nazaj. Brezveze. Zgledal je lepo belo, prjel pa kot da bi blo samo malo mokro... na Vršiču je vsaj mal drsel (me je blo dol mal strah - 2. pa reduktor in na izi).
Legacy 2.0 GL
-
Andrej
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 410
- Kraj: Rakitna
ABS je itaq prva zadeva ki bo šla stran. Drugač pa v vsaki zadevi je traba najti nekaj pozitivnega, dročniki ne ropotajo več, pa še 5 evrov sem našel pod sedežom.irCAR81 napisal/-a:Včeraj je blo na zaprtem Vršiču prav brezveze. No blo je cca 20 cm snega ampak mala malca za subaruja. Kar pa nebi mogel reči za mareo.. fantje so na prvem klancu obstali, potem so rabli pa 2 minuti da so sploh dol pršli (50m). Korensko sedlo je blo pa itak mačji kašelj, na poti gor sem prehitel intervencijo, na poti dol v avstrijo še ene tri, na čeparni obrnil in nazaj. Brezveze. Zgledal je lepo belo, prjel pa kot da bi blo samo malo mokro... na Vršiču je vsaj mal drsel (me je blo dol mal strah - 2. pa reduktor in na izi).
EJ22, EJ20G,EJ20
ABS izklopiš tako da vržeš vn eno od dveh varovalk. Pri starejših letnikih je fino, ker imajo velike varovalke, moja ma pa tako malo da jo z golimi rokami težko ven dobim.Gromozansky napisal/-a:ABS je itaq prva zadeva ki bo šla stran. Drugač pa v vsaki zadevi je traba najti nekaj pozitivnega, dročniki ne ropotajo več, pa še 5 evrov sem našel pod sedežom.
Če boš speljal na stikalo (v eni temi sem iskal stikalo ki bi pasalo lepo v armaturko - original look) lahko abs vklapljaš in izklapljaš kar med vožnjo.
Vzameš eno originalno stikalo, ga monitaš nekam, kjer je bila prej blenda in zvežeš, tako sem jaz naredilirCAR81 napisal/-a:ABS izklopiš tako da vržeš vn eno od dveh varovalk. Pri starejših letnikih je fino, ker imajo velike varovalke, moja ma pa tako malo da jo z golimi rokami težko ven dobim.Gromozansky napisal/-a:ABS je itaq prva zadeva ki bo šla stran. Drugač pa v vsaki zadevi je traba najti nekaj pozitivnega, dročniki ne ropotajo več, pa še 5 evrov sem našel pod sedežom.
Če boš speljal na stikalo (v eni temi sem iskal stikalo ki bi pasalo lepo v armaturko - original look) lahko abs vklapljaš in izklapljaš kar med vožnjo.
95% of Subaru vehicles built in the last 10 years are still on the road.
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 410
- Kraj: Rakitna
Lihkar iz pokljuke. Okol 140km naredil po snegu (od 11h do 16h), bilo je odlično pa povsod sem bil prvi na zasneženih cestah. MT gume držijo ko nore tut na ovinkih na celem snegu.
Snega je pa ene 20 do 25 cm, ampak šele v hribih.
Snega je pa ene 20 do 25 cm, ampak šele v hribih.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak ... 1603_n.jpgpero999 napisal/-a:Ravno prišel z Vršiča... 20 cm snega :uzfuzf :54423 Sm pa srečal od birdyja bivšega legacya
jap, bil je tm
sicer nisem bil zraven, je pa tole slikca mojega bivsega legya v naravnem okolju
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov