Samo je pa lepe barve.
Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
-
Andrej
- frenxtreme
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 421
- Kraj: Vnanje Gorice, Brezovica pri Ljubljani
legacy 150konjov?
mene pa zanima če jih ma tale res 150 pod havbo? al je tip falil z miško??
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3272142&show=1
Re: legacy 150konjov?
104 kone ma. Razn če je kej predelvovfrenxtreme napisal/-a:mene pa zanima če jih ma tale res 150 pod havbo? al je tip falil z miško??
Legacy 2.0 GL
Pomojm je Cheno prvi in zaenkrat edini v SLO ki je kej naredu iz subarujevega motorja brez turbinpero999 napisal/-a: Razn če je kej predelvov
150konjev ima ko izklop 4WD in ven vzame eno prvo polos
Mogoč pa tip ni mislu na 150 kon na kolesh, ampk na mašinsubi92 napisal/-a:Pomojm je Cheno prvi in zaenkrat edini v SLO ki je kej naredu iz subarujevega motorja brez turbinpero999 napisal/-a: Razn če je kej predelvov![]()
Legacy 2.0 GL
Podatek v prometni je moc na gredi, ne na kolesupero999 napisal/-a:Mogoč pa tip ni mislu na 150 kon na kolesh, ampk na mašinsubi92 napisal/-a:Pomojm je Cheno prvi in zaenkrat edini v SLO ki je kej naredu iz subarujevega motorja brez turbinpero999 napisal/-a: Razn če je kej predelvov![]()
Oprosti, ampak moje izkusnje s pooblascenimi servisi so precej slabe. Ne govorim za Subaruje (pri Subaruju se je zataknilo ze pri nabavi rezervnih delov), ampak z raznimi Peugeot servisi._BiStRi_ napisal/-a:Čemu ne? Je pod kozolcem z pirom v roki pa 6 pametnih, ki še niso videli turbine od blizu bolje narejeno?
So pa kvalitetne izjeme pooblaščenih ter nepooblaščenih serviserjev...vsi pa imajo eno skupno lastnost...zelo zelo radi imajo denar..nudijo pa garancijo (beri: na papirju ne ustno).
In ja, trdim da jaz boljse kaj naredim, pa sraufam pod kozolcem (sicer pretezno sebi, ampak ok), kot pa bi na servisu, kjer bi radi po vecini samo kasirali, delali pa nic.
My mistakeDaviiD napisal/-a:Podatek v prometni je moc na gredi, ne na kolesu
Legacy 2.0 GL
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov