pajk
- frenxtreme
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 421
- Kraj: Vnanje Gorice, Brezovica pri Ljubljani
pajk
jo!
zanima me kakšne imam opcije. pajk mi je avto odpelu na cesto 2h cesarjev,ker sm parkiru na pločniku v najbl zabačenm koncu trnovga.
a se da kako okol prit mimo zakona? a se mi splača uveljavlat kšno olajševalno okoliščino da sm na zavodu pa da mam socialno in s pač skratka brez prebite pare. 24 urno varstvo pa stane 67€ in potem vsak dasn več... da ne pozabim omenit globe...
sam se nagibam sicer k najbl odpuleni varianti, ki je ne bom javno izrazil, pa če se komu sanja kakšne so morebitne posledice...
poznavalci zakonov prosim na zasebno sporočilo...
hvala in lp
zanima me kakšne imam opcije. pajk mi je avto odpelu na cesto 2h cesarjev,ker sm parkiru na pločniku v najbl zabačenm koncu trnovga.
a se da kako okol prit mimo zakona? a se mi splača uveljavlat kšno olajševalno okoliščino da sm na zavodu pa da mam socialno in s pač skratka brez prebite pare. 24 urno varstvo pa stane 67€ in potem vsak dasn več... da ne pozabim omenit globe...
sam se nagibam sicer k najbl odpuleni varianti, ki je ne bom javno izrazil, pa če se komu sanja kakšne so morebitne posledice...
poznavalci zakonov prosim na zasebno sporočilo...
hvala in lp
Re: pajk
A ne kupuješ ti kao GTjke al turbaka... za pajka pa ni dnarjafrenxtreme napisal/-a:a se mi splača uveljavlat kšno olajševalno okoliščino da sm na zavodu pa da mam socialno in s pač skratka brez prebite pare. 24 urno varstvo pa stane 67€ in potem vsak dasn več... da ne pozabim omenit globe...
Legacy 2.0 GL
- frenxtreme
- Uporabnik foruma
zakaj bi jim pa daju keš. rajš tankam... no neki je gledat gtjko, neki pa dobit redn šiht in nad 1k€ neto plače... pol se pa pogovarjam o nakupu naslednjega (zaenkrat še "sanjskega") avta...
in ne bom razlagu kok stvari sm že delu v zadnm času...
thomas: sj mi ni noben na forumu predlagu kej upulenga nardit. ampak sm sam vidu(beri: vrata so na stežaj odprta=)
morm se pa še pozanimat kakšne so posledice in kakšne so pravne poti za tole zadevo omilit in prit do avta v 24urah pa da minimalno spraznm denarnico.
in še ironija: sm hotu frendu dariu kupt za neki pršparanga keša, pol pa pridejo pe_ _ _ po avto...
in ne bom razlagu kok stvari sm že delu v zadnm času...
thomas: sj mi ni noben na forumu predlagu kej upulenga nardit. ampak sm sam vidu(beri: vrata so na stežaj odprta=)
morm se pa še pozanimat kakšne so posledice in kakšne so pravne poti za tole zadevo omilit in prit do avta v 24urah pa da minimalno spraznm denarnico.
in še ironija: sm hotu frendu dariu kupt za neki pršparanga keša, pol pa pridejo pe_ _ _ po avto...
Nono fant, ne boš delč pršu tkole. Tablc tvojih pa nimajo? Če boš to naredu boš šele mel probleme. Lih takrat k boš pršu do tvoje 1k neto plače ti bojo začel trgat iz računa za grehe za nazaj.frenxtreme napisal/-a:thomas: sj mi ni noben na forumu predlagu kej upulenga nardit. ampak sm sam vidu(beri: vrata so na stežaj odprta=)
Lepo plači, pa ne več parkirat tm k ni za avte. Po mestu se peš hodi, ne vem zakaj bi vsi pred vrati parkiral.
PS: jst sm bil tud jezn k mi je pajk avto odpelu (po zapisniku sodeč 6min za tem k sm parkiru), ampak jezn sm bil NASE!
x2irCAR81 napisal/-a:Nono fant, ne boš delč pršu tkole. Tablc tvojih pa nimajo? Če boš to naredu boš šele mel probleme. Lih takrat k boš pršu do tvoje 1k neto plače ti bojo začel trgat iz računa za grehe za nazaj.frenxtreme napisal/-a:thomas: sj mi ni noben na forumu predlagu kej upulenga nardit. ampak sm sam vidu(beri: vrata so na stežaj odprta=)
Lepo plači, pa ne več parkirat tm k ni za avte. Po mestu se peš hodi, ne vem zakaj bi vsi pred vrati parkiral.
PS: jst sm bil tud jezn k mi je pajk avto odpelu (po zapisniku sodeč 6min za tem k sm parkiru), ampak jezn sm bil NASE!
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
jst pa na lpp - ker ni bil parkiran da je oviral promet, v najslabsem primeru bi se lahko reklo da je bil na zelenici(ki to ni bla, sam zelenici je blo tist se najbolj podobn)irCAR81 napisal/-a: PS: jst sm bil tud jezn k mi je pajk avto odpelu (po zapisniku sodeč 6min za tem k sm parkiru), ampak jezn sm bil NASE!
avto je tm stal 10 min, pa pr pajku so mi rekl da so ga odpelal samo zato ker je nekdo iz lpp klical (drgac bi dobu najvec napacno parkiranje, pa se to najbrz ne)
- frenxtreme
- Uporabnik foruma
sj to je najbl glupo, ka nism parkiru pred vrati ampak v največjm čošku v trnovmu. da bi kje v mestu parkiru na pločnik mi na kraj pameti ne pade...irCAR81 napisal/-a: Lepo plači, pa ne več parkirat tm k ni za avte. Po mestu se peš hodi, ne vem zakaj bi vsi pred vrati parkiral.
glupo je pa to da sm tm parkiru že neštetokrat...
- frenxtreme
- Uporabnik foruma
http://www.lpt.si/parkirisca/parkirisca_pajki
seznam za lopove... *?#$%!!!! sj ne da majo vrata na stežaj odprta...
seznam za lopove... *?#$%!!!! sj ne da majo vrata na stežaj odprta...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov