Čez zimo ni nč kej pametnga dol.... pa še snega ni za probavat če visko še prime._BiStRi_ napisal/-a:P.s. če najdeš kaj zanimivega na obali zase, pojdi seveda tja, je pa nepozabno, sem imel nekaj kolegov ki so in še študirajo dol...to je to
Faks - strojni/gradbeni - LJ/MB
01.12.2009 ob 14h v predavalnici V/3
je na nasem faxu predstavitem nasih projektov - ce mata cas lahko takrat prideta
EdvardRusjan Slovenian Team
bota vidla zabavno stran faxa(seveda v prostem casu, poleg rednega faxiranja)
je na nasem faxu predstavitem nasih projektov - ce mata cas lahko takrat prideta
EdvardRusjan Slovenian Team
bota vidla zabavno stran faxa(seveda v prostem casu, poleg rednega faxiranja)
he he, poznam sam dve vrsti ljudi na uniijuvan napisal/-a:Evo, 4 urce nazaj sem se vpisal na strojni faks (UNI) v LJ. Upam, da mi ne bo kdaj žal.
Ogleda pa nisem več potreboval, sem jih spoznal nekaj s faksa, pa tudi z drugih strani sem dobil dosti informacij. Hvala vseeno
(normalne, pa tiste k so anredl 1. letnik
malenkost te hecam, hkrati pa prpravlam da naus v depresijo padu, ce ti bo slo nekoliko slabse kot si si zamislu (primer: pri tech. dok. v 1 letniku VSS je letos pri skupini kjer je kolegica*, bila prehodnost vaj 1osebek od 20-25....seveda so pozitivne vaje pogoj za opravljanje izpita)
*kolegica - tista k sem ti govoru, da ti lahko kej pove o novem programu
drgac pa velik srece, ce bos kej nucal pa povej....kar nekaj predmetov je istih na vss in uni
_BiStRi_ napisal/-a:Mah fax zagotovo narediš en dan, leta niso omejitev, treba je po pameti...par let kasneje kot si si zamislil ni neka strašna reč![]()
Še vedno navijam za obalo, in če bi bil jst še enkrat "mlad" bi študiral dol, ne pa tle![]()
![]()
Tko da upoštevaj raje moj nasvet in ne bo ti žal![]()
Se strinjam, jz bi tud moj fax najraje kr na obalo prestavla!
"Resnični znak inteligence ni znanje, ampak domišljija!"
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov