Grobnik - track day
sej ne vem kok je to dejansko dober čas v primerjavi s podobnimi vozili (ampak sem kljub vsemu zadovoljen za prvič), ne najdem nobenih časov serijskih imprez po grobniku, a kdo mogoče ve na pamet kok se vozijo subaruji turbo (serijski) po grobniku?pito napisal/-a:jayz vrhunsko.jayz napisal/-a:
jaz sem bil prvič dol in sm imel najbolši cajt na 1:53,6 kar je bilo nad pričakovanji, prvi cilj je bil pridet v 1:54, tko da naslednjič upam še na kako sekundo dol
pa morm priznat, da mi je tudi malo pomagal simulator GTR2+pista Virtual Grobnik 20012 za prave linije... priporočam!
jooooj kok me drži da bi spet šel, samo bom bankrotiral, mene je prišlo to 175€ učer, sam tok za inf, impreza je spila 50litrov benza v 220kmbojc T napisal/-a:http://www.grobnik.hr/pista/index.asp?inf=126
evo kombinirano z motorji kar se mi sploh zdi zmaga
irCAR81: ja dobr si to zračunu, pa hvala za potrditev
aja bojč a so tebe tud policaji ustavl na knežaku (tam ko je cilj GHD ferrari), ker jaz sm ga gor tišču pa so mi blendal in grem res počas, policaj pa že na cesti -me je slišu verjetn
Ne mene niso, sm pelov gor za enim dedijem s pasatom je kr dinamično peljal, pa itak sm šel čist u izi, k sm svoj cilj dosegu že na grobnik, so pa ustavl unga dedija pred mano, tko da če ga nebi blo bi pa verjetn mene
Ja kar se pa porabe tiče je pa honda res šparovček
je skupno cel izlet bil pod 10l, res pa je da sm tud mal manj krogov naredu
Ja tole za nas navadne smrtnike ni lih za vsak tedn ne gre pa konc, bo treba kakšnga sponzorja dobit hehe
Ja kar se pa porabe tiče je pa honda res šparovček
Ja tole za nas navadne smrtnike ni lih za vsak tedn ne gre pa konc, bo treba kakšnga sponzorja dobit hehe
Lp
Drgač je pa tole drag šport, če še prišteješ gume in da bo po ene 5 (čist možno pa da že prej) zaporednih grobnikih zihr kej kar je švoh, pa bi ob normalni uporabi še delal 20k km CRKNL, potem zadeva res ni poceni.
Jaz na žalost nisem bil nikoli dol, ker sem mel res vedno kadar je bil event kakšne probleme.. .al počen disk al kak senzor, cevka, masa vedno je blo neki da ni bil avto 100%.. pol k je blo že vse kul sm mel pa gume na konc al pa dnarja ni blo. :P
Jaz na žalost nisem bil nikoli dol, ker sem mel res vedno kadar je bil event kakšne probleme.. .al počen disk al kak senzor, cevka, masa vedno je blo neki da ni bil avto 100%.. pol k je blo že vse kul sm mel pa gume na konc al pa dnarja ni blo. :P
mam od OMP-ja strutirCAR81 napisal/-a:@jayz: ti maš spredaj strutbar?
to je res ja da se ti more vse poklopit za en tak track day, avto 100%, čas, dopust, dnar... sej zato sem pa zdej tok hotu it ker se mi je vse nekak izteklo, naslednjič pa ne vem kdaj bo spet tko
Jah nov avto zdrži. Stari so problem. Kle na dirkališču so take obremenitve k jih na navadni cesti pa tud če ga full žgeš enostavno ne dosežeš.HuskY napisal/-a:Pol si pa predstavlaš tipa, k je pršu dol z dvema: GTR in 911 in oba gnal po pisti.
npr. Razni RS-i (audi) in podobni, ki imajo na cesti rock solid števec za temp vode (90 stopinj), po priganjanju na pisti se pa začne približevati rdečem polju.
no pa še izpis iz racechrono programa, čas za vsak krog, vmes so ohlajevanja avta v boksih, pa še hitrost na ciljni črti je zapisana zravn
http://www.subaru-slo.net/userpix/796_g ... imes_1.jpg
najbolši čas:1:53,6 maks hitrost 197kmh, Vmin=78kmh, Vaverage=132kmh
http://www.subaru-slo.net/userpix/796_g ... imes_1.jpg
najbolši čas:1:53,6 maks hitrost 197kmh, Vmin=78kmh, Vaverage=132kmh
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov