Ecutek remap
Forrest... dostkrat prilepim kak link iz njegove spletne strani... mal sm copy/pastu predstavitev. Zame osebno je to kar on nardi referenca za to kar se iz Impreze da dobit. Problem je sam ker je drag in ker je daleč.Andrej napisal/-a:Andy who?
After tuning and racing championship winning Ford Cosworth BDA, BDG and YB variants for over 20 years, five years ago we turned our attention to solely Subarus.
In addition to building and tuning fast road cars we have also been racing our 400+ bhp cars for the past five years.
A new world record for a manual gearbox Subaru was set at Crail on Aug 17th at with the Sti5 running 9.81 @ 147.5 mph. Driven to and from the event, running on Optimax plus booster (no race fuel here !)
210.2 MPH timed by Straightliners at Elvington airfield. As far as we are aware this is the highest recorded top speed for an Impreza ANYWHERE !
Santa Pod Aug 09 ........ 9.04@159mph Thats 4 hundredths of a second away from an 8 second run !
Our 'daily driver' Spec C has also won every round entered of the Scoobysprint series, proving that improved response and driveability is just as important as straight line outright power !
Having been in the tuning industry for over 20 years we consider our experience counts.
Cena za remap je £400 brez davka in je enaka za vse Subaruje. Ravnokar poteka "group buy" na Scoobynet forumu in za nas velja enaka cena kot jo trenutno tam ponuja. Individualna redna cena je drugače £550.
Tako da kar se tiče tega bi bilo lepo pohitet in še letos to izpeljat.
Ob prvem remapu z ECUTEK mapami, je potrebno kupit še licenco, zato je cena malo višja od tiste ki sem jo v prvem postu navedel. Ko enkrat dobiš licenco, so vsaj nadaljna mapiranja dosti cenejša.
Mapiranje je izvedljivo na vseh Subarujih od septembra 98' do vključno 2007.
Zmenili bi se za en vikend, ostal bi pa od petka zvečer do nedelje zvečer - odvisno od števila avtomobilov.
Če nas bo več, bi bilo bolj priporočljivo da dobimo kakšen dyno v najem, da bo lahko več avtomobilov zmapiral na dan.
Če nas tule ne bo kaj dosti (kar mam občutek), bom predlagal še na Micka forumu.
Dejte tisti ki ste res za, to napisat.
Tako da kar se tiče tega bi bilo lepo pohitet in še letos to izpeljat.
Ob prvem remapu z ECUTEK mapami, je potrebno kupit še licenco, zato je cena malo višja od tiste ki sem jo v prvem postu navedel. Ko enkrat dobiš licenco, so vsaj nadaljna mapiranja dosti cenejša.
Mapiranje je izvedljivo na vseh Subarujih od septembra 98' do vključno 2007.
Zmenili bi se za en vikend, ostal bi pa od petka zvečer do nedelje zvečer - odvisno od števila avtomobilov.
Če nas bo več, bi bilo bolj priporočljivo da dobimo kakšen dyno v najem, da bo lahko več avtomobilov zmapiral na dan.
Če nas tule ne bo kaj dosti (kar mam občutek), bom predlagal še na Micka forumu.
Dejte tisti ki ste res za, to napisat.
Lahko ti zmapira, cena bi bila v tvojem primeru precej nižja.strumf666 napisal/-a:Zanima tudi mene, samo ne vem, če bom imel avto pripravljen do takrat. Ga lahko vprašaš, če bi mi zmapiral avto v katerem imam ECU od apexija (powerFC)? Imam pa SW za mapiranje (datalogit).
Se ti zdi drago al poceni? Taka je cena v obe smeri z EasyJetom... Drugod je seveda dražje.Thomas22 napisal/-a:Unikat, mal me je cena letalske karte zmotila.
EJ257, FB25
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 410
- Kraj: Rakitna
potemtakem pridem verjetno v poštev tudi jaz - piggyback Perfect power 6, 2.5 NA SOHC (1999); softwer mam, še notebuk mu posodimstrumf666 je napisal/a:
Zanima tudi mene, samo ne vem, če bom imel avto pripravljen do takrat. Ga lahko vprašaš, če bi mi zmapiral avto v katerem imam ECU od apexija (powerFC)? Imam pa SW za mapiranje (datalogit).
Lahko ti zmapira, cena bi bila v tvojem primeru precej nižja.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Če se plača z gotovino je končna cena z davkom £420NoFEAR napisal/-a:Kaj to zdej pomeni? Bo davek tud obračunal, al ne? In če ga bo, po kakšni stopnji - angleški (15%) al po slovenski (20%)?Unikat napisal/-a:Cena za remap je £400 brez davka
Pravi pa da je za letos bookiran in ima čas drugo leto. Cena ostane enaka.
EJ257, FB25
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov