Hja, pri BMWjih slab akumulator pogosto dela težave pri ABS/ASC/DSC. Tudi, če avto vžiga normalnosubi92 napisal/-a:Men se 110% zdi, da aku tukaj nima veze
Abs lučka zasveti med vožnjo
95% of Subaru vehicles built in the last 10 years are still on the road.
Jaz imam stikalo že narejeno, bom poslikalmgrizold napisal/-a:Pa se je našla varovalka za ABS je pa v škatli pod volanim....saj jaz sem se tud meno pa so pravli da bi naj bla tam spredaj samo zgleda da majo različno te varovalke.....zdaj je še samo treba naredit stikaloda bobolj kamot izklopit ABS da ni treba stalno varovalke ven iskat....
Tega se bom danes lotil. Moram malo pomeriti, verjetno bom prekinil zico pri varovalki (pod volanom ali v motornem prostoru), si moram prej se malo pogledati shemomgrizold napisal/-a:Fajn.....kam pa se priklopli da izklopli? preko varovalke al kam?
tako čisto enostavno pa sem jaz montiral stikalo za ABS pa deluje pa ko izklopiš je takoj izkljopljen pa ko ga vklopiš se nazaj ABS vklopi...
Zanima me pa tudi če ma kdo doma slučajno kakčne gumice za sprednje 2batne zavorne čeljusti za legacija 2.5 l 99... rabo bi čim prej ker tu v okolici mb-ja je kr težko z takšnimi spicijalnimi rezervnimi deli
http://www.subaru-slo.net/userpix/270_s ... _024_1.jpg
Zanima me pa tudi če ma kdo doma slučajno kakčne gumice za sprednje 2batne zavorne čeljusti za legacija 2.5 l 99... rabo bi čim prej ker tu v okolici mb-ja je kr težko z takšnimi spicijalnimi rezervnimi deli
Kot sem predvideval, je akumulator vzrok za nedelovanje ABS-a, saj sem ga dobro napolnil in se med vožno lučka ni več prižgalaBMW_rok napisal/-a:Je možno, da je za nepravilno delovanje ABS-a kriv akumulator, ki je že kar nekaj let star? Rabim za Legacyja 52 Ah? Katero znamko priporočate?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov