kreš
- matejben
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 182
- Kraj: PARTYZANSKE DRAŽGOŠE
kreš
Dobr mesec nazaj sm naštimov Forija, ga še nism utegnu niti Tomasu pokazat, pol pa ....
Evbo ti, kwa nardi en kur...
http://www.rtvslo.si/slike/photo/111962
Po prvi oceni zbita blatnika pa utrgan lev kolo, kaj bo pa še pokazal ...
Ker ma tip zavarovanje pri ZM, me zanima, če ma kdo kakšne izkušnje pri njihovih cenilcih in sereviserjih, po možnosti na Gorenjski (Avtohiša Real PE Remont Kranj, Avtoservis Ambrož, Preša, Avto Mony d.o.o, Integral Avto Jesenice d.o.o).
Če pa kdo priskoč na pomoč za oceno škode in eventuelno popravilo, pa se priporočam, pa kr hit, zima gre...
Sam, jezi me pa kot pi... ma.., je... su.., u tri pm - pa še bi se najdl !!!
:t:
Evbo ti, kwa nardi en kur...
http://www.rtvslo.si/slike/photo/111962
Po prvi oceni zbita blatnika pa utrgan lev kolo, kaj bo pa še pokazal ...
Ker ma tip zavarovanje pri ZM, me zanima, če ma kdo kakšne izkušnje pri njihovih cenilcih in sereviserjih, po možnosti na Gorenjski (Avtohiša Real PE Remont Kranj, Avtoservis Ambrož, Preša, Avto Mony d.o.o, Integral Avto Jesenice d.o.o).
Če pa kdo priskoč na pomoč za oceno škode in eventuelno popravilo, pa se priporočam, pa kr hit, zima gre...
Sam, jezi me pa kot pi... ma.., je... su.., u tri pm - pa še bi se najdl !!!
:t:
Kam pa pridemo brez domišlija?
- matejben
- Uporabnik foruma
Ni bla kur..., ampak je bil kur.., ovaj, kako da kažem - sa Jasenica.gore napisal/-a:BTW - je bila kriva kur... ali ti? Vsaj na sliki izgleda, da je rdeči že bil v ozkem delu, nakar prihrumi grozni Fori in KREŠ.
Ko sem bil par metrov pred ozkim delom, je prletela sneta skera v podobi puntota, bremzov je pa 10 m - kolk je blo brzine, če upoštevamo, da je prletu po klančku gor ?
So ga pandurji omajl, tko de je to to.
Tomas, Gorazd, TNX
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 955
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Aha - kapiram. Sicer je delovalo, da si bil ti preveč nestrpenmatejben napisal/-a:Ni bla kur..., ampak je bil kur.., ovaj, kako da kažem - sa Jasenica.gore napisal/-a:BTW - je bila kriva kur... ali ti? Vsaj na sliki izgleda, da je rdeči že bil v ozkem delu, nakar prihrumi grozni Fori in KREŠ.
Ko sem bil par metrov pred ozkim delom, je prletela sneta skera v podobi puntota, bremzov je pa 10 m - kolk je blo brzine, če upoštevamo, da je prletu po klančku gor ?
So ga pandurji omajl, tko de je to to.
Tomas, Gorazd, TNX
- matejben
- Uporabnik foruma
Na brzino neuraden popis :
Fori l.99, 2.0
Končnik, nosilc stabilizatorja, roka, najbrž tut amortizer (vse levo)
blatnik, žmigovc, plastika pod blatniki, polomleni nosilci za luči (vse 2x = L+D)
odbijač, mogoče volanska letev (špurštanga-olje drži)
plastika sem pa tja, drobiž in ostale kozlarije....
Zdej se priporočam, da mi pomagate dobit mal teh delov, ker mi bo verjetno en lokalc tole skup zmašu.
Sem poklical že tegale MDB in sva v navezi ampak mal jamra, mogoče če lahko priporočate kakšno trgovino.
NA POMOČ (tišlar, jebiga)
Fori l.99, 2.0
Končnik, nosilc stabilizatorja, roka, najbrž tut amortizer (vse levo)
blatnik, žmigovc, plastika pod blatniki, polomleni nosilci za luči (vse 2x = L+D)
odbijač, mogoče volanska letev (špurštanga-olje drži)
plastika sem pa tja, drobiž in ostale kozlarije....
Zdej se priporočam, da mi pomagate dobit mal teh delov, ker mi bo verjetno en lokalc tole skup zmašu.
Sem poklical že tegale MDB in sva v navezi ampak mal jamra, mogoče če lahko priporočate kakšno trgovino.
NA POMOČ (tišlar, jebiga)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov