5.SUBARU PIKNIK -19.09.2009 MRZLICA

Subaru srečanja, kawe, izleti, predlogi,...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
kamnek
Član Subaru kluba
Prispevki: 615
Kraj: GORJE
Kontakt:

Odgovor Avtor: kamnek » 28. September 2009, 21:58

glede organizacije in stroškov se strinjam s karlijem ,saj sem sam to pomlad ter zgodaj poleti organiziral nekaj piknikov in na vseh je bila zguba, razen na subaru pikniku je bila 0 ,saj so bili usi pripravljeni dati toliko ,da bodo stroški pokriti ,da jaz ki sem bil spomladi še dijak brez štipendije ne bom v minusu

za to se moram zahvaliti usem udeležencam na pikniku pa najavti da bo drugo pomlad ponovno piknik na gorenjskem (plac ter datum še nista znana mogoče tudi na jelovici)

bravo karli za organizacijo zadnjega piknika na katerem nisem bil udeležen zaradi stricove 60letnice pa upam da se boš naslednje leto tudi lotil urganizacije piknika

hvala!!

Uporabniški avatar
karel
Subaru Leone RX
Prispevki: 5060
Kraj: zg.Savinjska

Odgovor Avtor: karel » 29. September 2009, 13:01

Da ne bo pomote in ker sem bil opozorjen bom seveda z veseljem odgovoril na nekaj vprašanj.
Problem ni finančne narave kot je mogoče razbrati iz zadnji postov saj
je denar za pijačo in jedačo bil pobran od udeležencev piknika in nakazan
naprej oskrbnici planinskega doma na Mrzlici,ki je prispevala hrano in pijačo zato je zadeva zaključena.
Vendar pa je bilo treba ogromno stvari postoriti okoli samega dogodka,
ki pa sem jih zelo rad naredil saj sem jih naredil za ljudi,ki jih imam rad :D
No na koncu pa je prišlo 34 ljudi od tega jih je več kot 10 pač moralo
kar kmalu oditi,kar je pač logično (hvala jim da so sploh prišli :D ).
Z foruma,ki šteje 370 članov je bilo na pikniku 19 članov :?
Tudi klubska udeležba je bila 50% :roll:
Tako sedaj pa vi razmislite ali se splača trudit ali ne :?:
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

Uporabniški avatar
strumf666
Član Subaru kluba
Prispevki: 4127
Kraj: Krško

Odgovor Avtor: strumf666 » 29. September 2009, 15:22

Seveda se splača, ker organiziraš odlične piknike na katerih sem prepričan se imate/mo vsi odlično. To da nas precej ni prišlo ne pomeni da ne cenimo tvojega truda, ti si pa s svojim trudom (in trudom teh, ki so ti pomagali) dosegel, da ste se imeli vsi odlično. Bistvena je kvaliteta, ne kvantiteta, čeprav verjamem, da če bi nas prišlo vseh 370, bi se imeli vsi fajn.

Uporabniški avatar
jure
Član Subaru kluba
Prispevki: 167
Kraj: kranj

Odgovor Avtor: jure » 29. September 2009, 16:47

Tudi moje mnenje je, da se splača truditi. Mislim da tisti, ki smo prišli smo prišli z veseljem in smo se imeli super.
Vseeno pa mislim, da bi bilo pošteno, da bi kdo drug od nas prevzel to odgovornost in naslednje leto organiziral piknik.

Uporabniški avatar
karel
Subaru Leone RX
Prispevki: 5060
Kraj: zg.Savinjska

Odgovor Avtor: karel » 29. September 2009, 22:56

strumf666 napisal/-a: To da nas precej ni prišlo ne pomeni da ne cenimo tvojega truda, ti si pa s svojim trudom (in trudom teh, ki so ti pomagali) dosegel, da ste se imeli vsi odlično.
Vidiš to pa jaz ne razumem,kot bi rekel naredimo piknik prišel
pa itak ne bo noben,čemu potem piknik :?:
Zakaj recimo nisi ti prišel strumf666,po moje zato ker še nimaš
avta zrihtanega (se opravičujem,če se motim),ampak saj pikniki se organizirajo za ljudi ne za avte ;-) Res pa je,da se poznamo zaradi avtov.
Da bi prišli vsi člani foruma je utopija,če pa bi jih prišlo 20% bi pa bila cela zmaga :D
Moja želja v prihodnosti je organizirati evropsko srečanje kar pa je
ob takem odzivu kot je v tej mali deželi tudi neizvedljivo :?
Upam da se stvari spremenijo na bolje :D
@Jure prav imaš tudi jaz bi rad enkrat prišel na piknik kot gost :D
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

Thomas22
road pirate
Prispevki: 6758
Kraj: Železniki

Odgovor Avtor: Thomas22 » 29. September 2009, 23:13

Karli, super ideja evropsko srečanje. Sem takoj zraven pri organizaciji.
Don't allow your mind tell your heart what to do.

Uporabniški avatar
strumf666
Član Subaru kluba
Prispevki: 4127
Kraj: Krško

Odgovor Avtor: strumf666 » 30. September 2009, 06:51

Ni me bilo, ker sem cel mesec bolj na puf preživel, drugače bi se z veseljem oglasil. Par rojstnih dnevov in menjava nadomestnega avta ima svoje posledice...
Karli, poglej izraze na obrazih udeležencev/k, ti so merilo za uspešnost piknika. Sej si sam napisal, da je piknik za ljudi, ne zdej bit slabe volje, ker statistika udeležbe tako kaže.
Pa upam, da se kmalu vidimo na naslednji zadevi ki jo boš organiziral :D

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8750
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 30. September 2009, 08:11

Nekateri imamo... Ne, jaz imam službo, šolo in še doma obnavljam hišo. Ne gre mi vse skupaj, zatika se. Denarja nič, kar ne porabiva za obnovo, položnice in hrano, vzame šola (prevoz do faksa 4x na teden - LJ - MB- LJ, kar je 1000km na teden in še plačilo šolnine, ki je ogromna).
Letos težko, da se kakega večjega eventa udeležim. Ne znese, ne z denarjem, ne s časom, ne bom pa nekam šel, pa da ne morem plačat tut sendviča ali pijače, pa da bom tam 15 nminut, potem bo pa treba že it domov.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
jure
Član Subaru kluba
Prispevki: 167
Kraj: kranj

Odgovor Avtor: jure » 30. September 2009, 16:25

Mislim, da ni treba vsakemu posebej razlagati zakaj ni prišel. Vsak ima svoj vzrok pa naj bo to finančni, časovni ali pa zdravstveni... mislim, da nas to nič ne briga :?
Upam pa, da mi nebo potrebno napisati opravičila, če bom kdaj kakšen piknik izpustil ;-)

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker
Prispevki: 4009
Kraj: Venera

Odgovor Avtor: niva13 » 30. September 2009, 20:34

Jaz sem pa našla fotko (žal slikano s telefonom) našega prvega srečanja na Trojanah :D

http://www.subaru-slo.net/userpix/31_su ... nija_1.jpg

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6619
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 30. September 2009, 20:59

Narava medija, prek katerega komuniciramo je žal taka, da se napisano lahko večkrat razume na tak ali drugačen način; potem je potrebno dodatno pisanje in pojasnjevanje; zgoraj je tak primer.

Jasno je, da so opravičila nepotrebna; pravtako je jasno, da bodo pikniki še naprej; in je jasno, da so vsi računi plačani; in da bodo kawe... (že dolgo nismo bili v Mariboru,.. na Obali pa sploh ne).
Morda nam uspe uresničiti tudi Karlovo željo. ;-)

LP
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8750
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 30. September 2009, 22:00

Ali bi bil kdo za zimski piknik v koči, kjer je placa v koči za okoli 40 ljudi? Na podstrešju je tudi 40 skupinskih ležišč. Okoli in okoli bo polno snega (okoli 800m nadmorske višine) in polno makadamskih cest za prevažanje (če ne bo preveč snega).

Kočo lahko najamem. Cena za najem za cel vikend - od petka popoldne do nedelje zvečer - je 150 evrov.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6619
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 30. September 2009, 22:18

Za druge piknike odprite nove teme.

Tale je bila namenjena Mrzlici, in gre pod ključ.
Fiat.
Brez panike.

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov