Bill Gates programi in njihove zahteve
No, jaz sem se visti odrekel zaradi včeraj omenjenih programov in pa, ker nisem nikakor mogel instalirat mysql odbc driver.
Res je, da je bilo to takoj kakkšen mesec za tem, ko je vista prišla ven in, da so te napakice kasneje odpravili....
Druga stvar je pa ta, da ne mislim plačevat licence za OS, ki ne dela vse sam. Če se moram jaz potrudit in rihtat stvari, imam lahko tudi brezplačen Ubuntu (pa še vesel bom, ker bom lahko kej okoli računalnika stikal). Tako pa tudi ne pripomorem k pirateriji in posledično k večjemu odstotku uporabe win OS-a, kar ta majhni pridno izkoriščajo na svoj račun.
nebivedu: zaradi česa pa se ti je sesuvala devetka, oz. opiši kaj se je dogajalo
Res je, da je bilo to takoj kakkšen mesec za tem, ko je vista prišla ven in, da so te napakice kasneje odpravili....
Druga stvar je pa ta, da ne mislim plačevat licence za OS, ki ne dela vse sam. Če se moram jaz potrudit in rihtat stvari, imam lahko tudi brezplačen Ubuntu (pa še vesel bom, ker bom lahko kej okoli računalnika stikal). Tako pa tudi ne pripomorem k pirateriji in posledično k večjemu odstotku uporabe win OS-a, kar ta majhni pridno izkoriščajo na svoj račun.
nebivedu: zaradi česa pa se ti je sesuvala devetka, oz. opiši kaj se je dogajalo
to je bil 3. driver k sem ga instaliral in noben restore point ni delal.....blo je prve 10 min uporabe w7....pol sem se izognu tistemu driverju in je vse v najlepsem redunebivedu napisal/-a:Sej ti windows 7 naredijo vsakič pred inštalacijo novega driverja restore point. In to brez da bi moral karkoli vklopit. To je že po defoltu tako narejeno. Samo restoraš nazaj na prejšnjo verzijo, pa spet vse dela.
Inštaliraj kaj manj požrešnega, če je mogoče. Odvisno, za kaj rabiš stvar. Grml na primer je eden minimalnih sistemov, ki je meni pri srcu (ker je Debianovski).kako pohitrit fedoro 11 na P3-500MHZ z 256Mb rama?
Ker si sam računalničar verjetno veš, da vprasanja v stilu "meni pa internet ne dela" sploh niso vprašanja.kako preprečit ubuntu 9.04 da se ne sesuva na istem računalniku?
No jaz sem se pa hkrati z wins 95 in 98 in macos od 7.5 naprej, vendar mi je kasneje osx postal bolj simpaticen. Ker pa je OSX zal dokaj specificno vezan na svoj hardware, je to tudi edino kar me se zadnje case veze na Apple (kvaliteta hw je padla).vrecha napisal/-a:Sam sem se namreč ob prvih resnih korakih z računalnikom spoznal z Linuxom in imam problem, ker sem pri rokovanju z Windowsi in OsXi precej levoroki, nikoli jih nisem kaj dosti uporabljal.
Sicer sem bila tudi, zahvaljujoc raznim forumom, dost uspesna s postavitvijo par hackintoshev na netbooku (moja toshibica je test masina za razne os-e).
Za linux sem se pa zacela zanimat preko Ubuntuja, ki je za moje pojme najbolj user frendly distro, se posebej je za pohvalit njihov forum.
irCAR81 napisal/-a:Kako da ne? Najpogostejše vprašanje oz. kar trditev je "Men nč ne dela".vrecha napisal/-a:Ker si sam računalničar verjetno veš, da vprasanja v stilu "meni pa internet ne dela" sploh niso vprašanja.
Pol pa rečem a računalnik je pržgan? Pa reče ja. Pa rečem no vsaj neki sva že porihtala.
Ocitno je bil se bolj zaspan kot jaz.
Samo osnova je bila gor dana 9.04, zalaufan firefox in gmail, pa se je zadeva sesuvala, vsakič. Ko sem dal gor 8, dela vse normalno.vrecha napisal/-a:Ker si sam računalničar verjetno veš, da vprasanja v stilu "meni pa internet ne dela" sploh niso vprašanja.kako preprečit ubuntu 9.04 da se ne sesuva na istem računalniku?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Hotel sem v firefoxu odpret gmail. Kadarkoli sem probal, se je zadeva sesula. Kaj več tudi nisem probal, ker sem mašino postavil za mamo, da bo mal brskala po netu in brala svoj mail.
Uglavnem kr sesula se je zadeva, pa že tko je bila počasna, pol sem samo zamenjal in naložil osmico in zadeva deluje brez problemov.
Uglavnem kr sesula se je zadeva, pa že tko je bila počasna, pol sem samo zamenjal in naložil osmico in zadeva deluje brez problemov.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov