Bill Gates programi in njihove zahteve
Bill Gates programi in njihove zahteve
Če daš pa gor W7, bo pa sploh spodobna kišta. 
w7 boot meni odstraniš, če uporabiš repair funkcijo iz namestitvenega ploščka XP-jev.gorazd0 napisal/-a:sem probal na Athlonu 64 X2; in je res boljše...
takrat so bli W7u na samostojnem disku; sem jih po 1 mesecu odstranil;
žal mam zdaj windows boot menu.. kjer moram ročno izbrat XPje...
xp-ji, sploh če jih potweakaš, so še zmer hitrejši, če ti je to prioriteta. Jes imam w7 že precej časa, pa me nič kaj ne mika na XP-je nazaj, ker w7 dajejo zadosti hiter občutek (za razliko od viste), pa tudi vmesnik se mi bolj dopade (ne mislim samo izgleda). Z gonilniki pa nimam problemov, je pa tudi res, da nimam prav velik stvari v/na računalnik priklopljenih.birdy napisal/-a:jest se pa ne morem odlocit kaj boljs laufa pr men XP al W7.....
splosno boljsi obcutek pa dajejo W7, sam ker je z driverji cela stala majo vcasih mal probleme ....
(amd 64 2.5gb ram...)
Tudi jaz potrjujem, sicer sem imela beta verzijo W7 na Macbooku C2D 2,2 GHz s 4 Gb rama, pa bootcamp driverje z beta verzije Snow Leota (tezavico z zvokom, ker je prepoznal samo digitalni out, sem naknadno postimala).Sajmon napisal/-a:Jaz jih sicer še nisem sprobal, a do zdaj so mi še vsi potrdili občutno boljše delovanje mašine kot z XPji.
Preizkusila sem tudi na ocetovi Akoyi mini (netbook) z Atom 1,6 GHz procesorjem in 1 Gb rama, pa kar vredu dela.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov