Še ena bedna -> letos na eni ekskurziji. Smo šli gledat en kraj na primorskem (ne spomnem se katerega že). Pa nam kažejo v daljavi neka drevesa. OK, mi pogledamo, nazaj na avtobus pa gasa proti morju. Pridemo na avtocesto, pa se začnemo mi zadaj čudit zakaj gre tk počasi. Pa rečejo ta-pametne da gledamo una drevesa
Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 5
Tudi zdaj učijo, da se je treba ustavit pred črto če ni placa, da bi na voznega zapeljal
Še ena bedna -> letos na eni ekskurziji. Smo šli gledat en kraj na primorskem (ne spomnem se katerega že). Pa nam kažejo v daljavi neka drevesa. OK, mi pogledamo, nazaj na avtobus pa gasa proti morju. Pridemo na avtocesto, pa se začnemo mi zadaj čudit zakaj gre tk počasi. Pa rečejo ta-pametne da gledamo una drevesa
Profesorce, ki bi naj ble pametne, se spomnejo da bi se pelali čisto počasi po avtocesti oz. da bi stali. Šofer pa tudi dost smotan, da jih je ubogal 
Bi kdo uporekal če rečem da citroen berlingo ni avto
Ja službe Berlingo 1.6HDI in je na pooblaščenem servisu pri 60.000 kilometrih deležen že prvih dveh vezic da drži skupaj tiste plastik fantastik cevi okrog motorja, me zanima kaj bo pri 200.000
Aja pa šipka za kontrolo olja sedaj že tretja, prva se je odlomila in ostala notri, drugo so pa zaradi enakega materiala kot pri prvi raje preventivno menjali za neko nebakelitno izvedbo

Ja službe Berlingo 1.6HDI in je na pooblaščenem servisu pri 60.000 kilometrih deležen že prvih dveh vezic da drži skupaj tiste plastik fantastik cevi okrog motorja, me zanima kaj bo pri 200.000
Aja pa šipka za kontrolo olja sedaj že tretja, prva se je odlomila in ostala notri, drugo so pa zaradi enakega materiala kot pri prvi raje preventivno menjali za neko nebakelitno izvedbo
Bo držalo da Berlingo ni avto ampak zaprta prikolica
z sprednjim pogonom
Zadnja prema je zgodba zase
Drugače pa zelo uporabno in prostorno prevozno sredstvo.
Naš je star 10 let in ima prevoženih 370.000 km in je do prejšnje
sobote BP delal.Preskočil je namreč jermen vendar je že zrihtan(samo en ventil je bil rahlo poškodovan
in bo naslednjih 100.000km še opravljal svoje vsakodnevne dolžnosti.
Motor(1,9diesel) sem dal rihtati samo zato,ker olja ni pil dobesedno nič.
Res pa je tudi,da mu ga menjujem vsakih 10.000km.
In še nekaj avto je žena kupila od Tuš-a.
z sprednjim pogonom
Zadnja prema je zgodba zase
Drugače pa zelo uporabno in prostorno prevozno sredstvo.
Naš je star 10 let in ima prevoženih 370.000 km in je do prejšnje
sobote BP delal.Preskočil je namreč jermen vendar je že zrihtan(samo en ventil je bil rahlo poškodovan
in bo naslednjih 100.000km še opravljal svoje vsakodnevne dolžnosti.
Motor(1,9diesel) sem dal rihtati samo zato,ker olja ni pil dobesedno nič.
Res pa je tudi,da mu ga menjujem vsakih 10.000km.
In še nekaj avto je žena kupila od Tuš-a.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
- CrazyDriver
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 288
- Kraj: Rovte
karel napisal/-a:Bo držalo da Berlingo ni avto ampak zaprta prikolica
z sprednjim pogonom.
To vem k sva šla s furgoncem (itak fulll slabša vožnja kot zicar) z Joži enkrat v Vuzenico po gume in je blo matranje. Je bila pa poraba moram rečt da zanemarljiva glede na 1.4 bencinski motor (mislim da nekaj čez 350km na števcu pa števec za benz še vedno prek polovice).
Ne sej drugač so HDI-ji od citroena v redu ampak problem so te plastike okrog motorja, če mehanikom na pooblaščenem servisu vsakič pol plastike tam ostane in morajo neke kurč... zatiče nadomeščat z vezicami, kje so stari dobri časi vijakov...
Enkrat je meu ceno cca 220€ ampak ne vem a je bilo to mišljeno za VW feltne al subi feltneklemz napisal/-a:Kok je tole vredno klik, pa a bi spravu na svojga legya?
Morda bolje da potrpiš še to zimo in kupiš kaj za drugo sezono
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov