Nekaj pa me še zanima,zgleda da mi je mehanik nekaj zmrdal z števec zajlo in mi števec ne dela.Zanima me pa ali ma stevec kakšno zvezo z lučko CHEK ENGINE,kajti ta se mi je tudi prižgala,ali je možno
Ropot po motorju
Ropot po motorju
Hoj zadjič sem spraševal za ropot po motorju ko spelješ.To se je danes končalo.Subi ma novo sklopko in ropota ni več
.Ob enem sem še sprednja ležaja zamenjal,tako da laufa kot nov.
Nekaj pa me še zanima,zgleda da mi je mehanik nekaj zmrdal z števec zajlo in mi števec ne dela.Zanima me pa ali ma stevec kakšno zvezo z lučko CHEK ENGINE,kajti ta se mi je tudi prižgala,ali je možno
Balum Balum........
Speed sensor
ampak še vseeno je vmesni člen zajla in če se je le ta staknila iz števca (verjetno ne, glede na menjavo sklopke). Verjetno ni priklopil nazaj zajle pri menjalniku.
Več o kodah imaš napisano pod splošno servisiranjem
PROSIM ZA UPOŠTEVANJE IZDELANIH TEMATIK IN TO PREMIKAM V POPRAVILA OKVARE LEGACY/LEONE
Več o kodah imaš napisano pod splošno servisiranjem
PROSIM ZA UPOŠTEVANJE IZDELANIH TEMATIK IN TO PREMIKAM V POPRAVILA OKVARE LEGACY/LEONE
Kot je že predhodnik ugotovil, računalnik najverjetneje javlja kodo napake 33 (vehicle speed sensor 2). Ker merilnik hitrosti ne dela, računalnik ne dobi signala od senzorja hitrosti vozila 2 (magnetek, ki je nameščen pod merilnikom hitrosti), od tod tudi napaka.
Torej, preveri, kaj je vzrok za nedelovanje merilnika hitrosti.
Lp,
Marky
Torej, preveri, kaj je vzrok za nedelovanje merilnika hitrosti.
Lp,
Marky
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov