Impreza GT - dawet

Subarujev predstavnik na Rally tekmovanjih in mlajša terenska izvedenka
Odgovori
Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Prispevki: 3357
Kraj: Atrans
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 16. Junij 2009, 08:13

V kateri grupi boš pa tekmoval?
Go Westy, go!

flat4
Nebijedu
Prispevki: 1783

Odgovor Avtor: flat4 » 16. Junij 2009, 10:06

Dawet, dobr si si tole zastavu :.sup

Fantje, camber, ne chamber, sej ne štelamo komore pri optiki ;-)
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi

flat4
Nebijedu

Odgovor Avtor: flat4 » 16. Junij 2009, 10:07

P.S. Dej objavi na forumu, ko boš kaj vozu, pridemo navijat ;-)
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi

Uporabniški avatar
dawet
Uporabnik foruma
Prispevki: 329

Odgovor Avtor: dawet » 16. Junij 2009, 10:50

To je sicer zdej mal hecno.. tekmoval bom v grupi F... in padem pri GHD zraven pailerja in drugih 800 konjskih pacientov :lol:

ampak mi je vseeno.. vozil bom za svoje veselje.. Če bojo pa finance dopuščale bomo pa natunali da ne bo take velike razlike :-P

Jz tud mislim da sem si zastavil ok.. čeprav mi res čisto vsi težijo da imam napačen avto. Priporočajo mi neke cliote, puntote ter saxoje in podobno šaro. Ker je kao treba tako začet.. Mora bit 4x4 in turbo, drugo mi ne diši sploh :-)

LP

flat4
Nebijedu

Odgovor Avtor: flat4 » 16. Junij 2009, 11:29

če se že začne z jajci, nej bo to vsaj yugo.
Tvoja izbira avta je pomojem čist dobra. Res pa je, da ti kakih 200 dodatnih konjev pod havbo ne bi v napoto hodilo :D
Paavo Nurmi

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 16. Junij 2009, 11:59

Super novica tole! Z veseljem bom navijal zate.

Jst sm mel željo bit letos predvoznik na GHD Lučine Sem že kontaktiral organizatorja, sam mi je nesreča prekrižala načrte.

Sem se tud že mal vozu po tisti progi na čas, sicer v lastni režiji, slabih gumah in samo po svojem pasu (šikano sem simuliral tako da sem celo naselje peljal 40) ampak mislim da bi bil kar konkurenčen. :twisted:

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 16. Junij 2009, 11:59

Aja... kar se tiče pravilne izbire avta.

Avto JE dober. Samo razbit ga NE smeš!!

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Prispevki: 3357
Kraj: Atrans
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 16. Junij 2009, 12:14

Se mi je kar zdelo da boš v F grupi. Ti kar vztrajaj pri svojem projektu. Tako kot si dejal - za svoje veselje. Verjemi, da je svet precej lepši iz kokpita Impreze kot iz Clia,Saksoja ITD. Svet se hitreje premika. Sploh, ko boš na njej naredil še kaj na menjalniku in motorju. Počasi. Velik uspeh bo že, da avto sestaviš in odpelješ prvo dirko. Skratka želim ti veliko volje in potrplenja.... ;-)
Go Westy, go!

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba
Prispevki: 4654
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: beliblisk » 16. Junij 2009, 12:32

dawet napisal/-a:Mora bit 4x4 in turbo, drugo mi ne diši sploh :-)

:cool:

Uporabniški avatar
dawet
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: dawet » 02. Julij 2009, 09:32

Vsakič ko pride nov paket, se počutim kot otrok na božični dan :uzfuzf

http://mrc.si/images/dawet/impreza/paket1.jpg

takoj ofnit in naredit pregled :D ... 27mm stabilizator je :shock: bajs ogromen. Podvozje nima kaj mrdat sploh :efwefw
http://mrc.si/images/dawet/impreza/paket2.jpg

Pa še nove felge, ki so identične tem ki jih imam zdaj gor, le da so v gunmetal barvi :) ... nekomu bojo verjetno zelo znane :-)
zbiranje kompletov se je začelo...
http://mrc.si/images/dawet/impreza/felge_new.jpg

gume (re050a) v dimenziji 215/45/17 so naprodaj, če koga zanima... 65 eur vse 4.. zdržale bi še to sezono

LP

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 02. Julij 2009, 09:54

Od kje si dubu feltne, pa kolk je bla poštnina?

Kakšn stabilizator si mel pa do zdej gor zadaj?

Uporabniški avatar
dawet
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: dawet » 02. Julij 2009, 12:44

felge mi je zrihtal neo57, so pa od strumfa... Poštnina za whiteline paket je bila pa gratis...

Zadnji stabilizator je serijski - mislim da fi 18 mm.. Bom preveril ko odmontiram..

LP

Thomas22
road pirate
Prispevki: 6758
Kraj: Železniki

Odgovor Avtor: Thomas22 » 02. Julij 2009, 18:59

Ali mogoče veš od katerega distributerja si dobil D2 vzmetenje?
Don't allow your mind tell your heart what to do.

Uporabniški avatar
Unikat
Član Subaru kluba
Prispevki: 1132

Odgovor Avtor: Unikat » 02. Julij 2009, 22:09

Dobr boš ti tole spedenu. :cool: Vsa čast.
EJ257, FB25

Uporabniški avatar
dawet
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: dawet » 19. Oktober 2009, 19:38

Dolgo nisem nič pisal, ker je živa je..a z rollbarom.. Danes je pa prišla novica, ki mi je vzdignila pokrov do vesolja...

Pri sparcotu so naročilo rollbara za imprezo potrdili 3.6. letos. Dobavni rok je navadno 3-4 tedne. Nategovali so me skoz, vmes je bil feragosto in ne vem kaj vse še, potem končno sveto obljubljeni datum - konec septembra.. in nič.. Kličemo dol, se niti ne javljajo.. pred 10-imi dnevi se končno javijo in rečejo, da se že dela in da do konca oktobra pa sigurnomilijonprocentnoziher bo. Danes pa prispe ta mail:

(Mr Rihard piše zato, ker se je z njimi dogovarjal predsednik našega kluba, ki pri njih naročuje robo že 100 let. z mano se verjetno sploh pogovarjali nebi :) )

-------------------------------------------------------------------------------
Dear Mr. Rihard,

Sorry for this great delay, but I tried to get more info about the delivery date of the roll bar, till today.

This evening my colleague told me that we are not able to confirm the delivery date of the roll bar because we have some problems with our supplier. So I’m very sorry for this uncomfortable situation, but at this point I suggest you to find out an alternative solution.

Sorry again for not being able to meet your requirements and I’m at your disposal for any further information.

Thanks for your understanding

Kind regards,

Valeria

Customer Service

SPARCO S.p.A.
behind your passion
Km. 0,500 Autostrada TO-MI
I-10036 Settimo T.se (To)
Tel.: +39 (0)11 2240921
Fax: +39 (0)11 2240919
e-mail: l.cappabianca@sparco.it
----------------------------------------------------------------------------------

Takoj po prejemu tega maila smo začeli mrzlično iskati alternative in v roku 2h ur prišli do rešitve... Ne samo do rešitve, zvedeli smo tudi, zakaj je sparco tako dolgo zavlačeval z dobavo...

Ko sem jaz naročil rollbar, ga ni bilo na zalogi nikjer in ga je tudi sparco moral dat delat. Ker pa ne grejo delat manj kot pa 5 kosov, so čakali, da bi še kdo drug naročil. In to se je vleklo 4 mesece. Pa še vedno sem zgleda bil edini in so se odločili pač prekinit naročilo...

Zdaj mi ga bo pa naredil (in to že do konca tega tedna) možakar iz trsta, ki dela točno te rollbare za sparco. Zaslužil bo 2x več kot bi mu za isti rollbar plačal sparco, jz bom pa tud prišparal kakih 200 eur zarad tega... Škoda da te opcije nismo poiskali prej in da smo slepo verjeli praznim obljubam :? šola za naprej :roll:

V tem tednu bo sledil še večji apdejt s slikicami in vsem, kar se je na avtu delalo (D2 - Whiteline - billy ultra duper hard deathtrash podvozje, al kk že :lol: :-P )

LP

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov