Pa ura vožnje je 24€(za zaposlene 25€)
Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 4
Ko sm glih pri izpitu, še morm mal pošimfat polota. Proti imprezi -> totalno smotan avto. Ta zadnja varianta, 1.4 TDI. Pri speljevanju treba zabulat gasa ko da bi bil 1.0 bencinar
Ročna ko štil od vil. Križ me začne bolet tam nekje po 1 uri (furam po 2 skup). Tudi ko menjaš prestave se je treba že matrat da prestaviš brez cukanja. V glavnem, polota zihr ne bom mel.
V avtošoli se obrne denarja še pa še.... Pa še nek mutav zakon hočejo uveljavit. Boš imel začasno vozniško, pri 21 pa boš moral it na center varne vožnje, tam uspešno opravit, pol pa dobiš pravo. pa za motorje, da boš za vsako višjo "stopnjo" moral izpit opravit
Svašta pi*** rodi, samo para neče 
Čitabe=izpit
Edino pravilno, ker je preveč otrok z neznanjem obvladovanja vozila po cesti in ko očka doma kupi M3 ve in zna vse, samo odreagirat ko avto začne drset ne...posledice so maline...če je vse po sreči...in če ne se sreča z kakšnim drugim udeležencem cestnega prometa...

ijuvan napisal/-a:Pa še nek mutav zakon hočejo uveljavit. Boš imel začasno vozniško, pri 21 pa boš moral it na center varne vožnje, tam uspešno opravit, pol pa dobiš pravo. pa za motorje, da boš za vsako višjo "stopnjo" moral izpit opravitSvašta pi*** rodi, samo para neče
Edino pravilno, ker je preveč otrok z neznanjem obvladovanja vozila po cesti in ko očka doma kupi M3 ve in zna vse, samo odreagirat ko avto začne drset ne...posledice so maline...če je vse po sreči...in če ne se sreča z kakšnim drugim udeležencem cestnega prometa...
Problem je, da je ponavadi pri 21 že prepozno. Bolje bi bilo, da bi to opravil že med delanjem izpita.
Mi je pravla inštruktorica, ko so bli na centru na vranskem. Na tisto plato ko zanese avto so pripeljali s 30 km/h. Pa niso smeli sami vozit. Ne vem, a je blo to samo za njih (jim je avtošola častla), če ne res ni fore. V vsakdanjem primeru priletiš mimogrede na poledenelo površino pri 60+. Torej je to samo še en način, kako slovencem pobrati še več denarja.
Razmišljam, da bi se po opravljenem izpitu prijavil na to... Naje ma zavarovalnica triglav nareto tako, da če opraviš to na centru varne vožnje, te ne štejejo več kot začetnika in ti ni treba palčevati 20% )al kok je že...). Se bo treba malo it pozanimat. Pa adriatic ma dobr zdaj narejeno, da lahk voziš vse avte, ni treba več zavarovat vsak avto posebej
Mi je pravla inštruktorica, ko so bli na centru na vranskem. Na tisto plato ko zanese avto so pripeljali s 30 km/h. Pa niso smeli sami vozit. Ne vem, a je blo to samo za njih (jim je avtošola častla), če ne res ni fore. V vsakdanjem primeru priletiš mimogrede na poledenelo površino pri 60+. Torej je to samo še en način, kako slovencem pobrati še več denarja.
Razmišljam, da bi se po opravljenem izpitu prijavil na to... Naje ma zavarovalnica triglav nareto tako, da če opraviš to na centru varne vožnje, te ne štejejo več kot začetnika in ti ni treba palčevati 20% )al kok je že...). Se bo treba malo it pozanimat. Pa adriatic ma dobr zdaj narejeno, da lahk voziš vse avte, ni treba več zavarovat vsak avto posebej
Sem gospoda googla vprašal koga je to čudo.
Čitabe kolker vidim so knjige, papirji etc. Torej Čitabe -> čtivo.
LP
Čitabe kolker vidim so knjige, papirji etc. Torej Čitabe -> čtivo.
LP
R type
BMW-powah, RWD rules, f**k AWD
BMW-powah, RWD rules, f**k AWD
Bender napisal/-a: Civic je pac boljsa igracka, tud ko ga teras se nekak smeji in igra zraven medtem ko se mazda zacne jokat in prosit, da jo nehas zlorabljatink:
Sem mislil, da radar-kamere slikajo samo od spredaj...
http://www.alter.si/tabla/files/692045-prekrsek.jpg
http://www.alter.si/tabla/files/692045-prekrsek.jpg
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
Sem slučajno našel oglas za subi majco če koga zanima
http://www.bolha.com/oglas382512011/tun ... a-modra-xl
http://www.bolha.com/oglas382512011/tun ... a-modra-xl