Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 4
Tukaj jih je nekaj od Outbacka, od BMWja jih pa nimam...BMW_rok napisal/-a:Če boš dobil kakšno sliko, bi bilo fino videti, kako je avto poškodovan ob takem trku (Subaru in BMW).
http://www.moj-album.com/album/15818637/
EJ257, FB25
Matr, dobr je prenesu tale subi...Unikat napisal/-a:Tukaj jih je nekaj od Outbacka, od BMWja jih pa nimam...BMW_rok napisal/-a:Če boš dobil kakšno sliko, bi bilo fino videti, kako je avto poškodovan ob takem trku (Subaru in BMW).
http://www.moj-album.com/album/15818637/
Sem danes v živo videl poškodbe. Auč... A notri je skoraj nedotaknjen. Tudi vreče so se sprožile samo potrebne. Res dobro sta jo odnesla. Krivec pa nikakor ni priletel v vaju s 130km/h. K sreči... To se zgodi že pri 60km/h.
To s 130 je res mal :efwefw Nekdo je izjavil, da mu je sledil s 110 in da je šel tisti z bavarijo hitreje. Tako so potem tudi napisal v zapisnik, kar so tisti očividci "strokovno" ocenili. Jaz ne znam povedat, ker ga sploh nisem videl (križiče popolnoma zaprto), kot tudi on mene ne. Bi se pa verjetno drugače končalo, če bi avto stal na mestu tako kot na tistem posnetku, pomoje so se posledice precej omilile s tem da sem imel neko hitrost not in me je tako on samo odbil, odneslo me je pa naprej v moji smeri, tako da me ni rinil kot bi se to zgodilo če bi stal na mestu...
EJ257, FB25
mnja.. na koncu so že vedno bile v igri kile; gibalna količina in osneve fizike delajo tako kot so naučene,... in na koncu vsakič odigra veliko vlogo velikost/teža avta;
kupujte velike in čim višje avtomobile; tudi za drugi avto pri hiši; ne se sekirat za parkirišča v centru,... če drugega ne, gre več ozimnice not...
ko pa poči... si vesel, da imaš avto od tone in pol... tist liter, dva večje porabe.. boste vsi preživeli...
kupujte velike in čim višje avtomobile; tudi za drugi avto pri hiši; ne se sekirat za parkirišča v centru,... če drugega ne, gre več ozimnice not...
ko pa poči... si vesel, da imaš avto od tone in pol... tist liter, dva večje porabe.. boste vsi preživeli...
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
En izmed razlogov, zakaj je dobro imet terenca ali pa večji in težji osebni avto - terenec ima šasijo spodaj pod školjko in je težak vsaj 1.5 tone, velik osebni avtomobil ima pa tut svojo težo in več pleha okol tebe. Za porabo se pa nikol nisem sekiral.gorazd0 napisal/-a:mnja.. na koncu so že vedno bile v igri kile; gibalna količina in osneve fizike delajo tako kot so naučene,... in na koncu vsakič odigra veliko vlogo velikost/teža avta;
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov