--------------------------------------------------------------------
1. Homologacija - tu je potrebno razlikovati ali gre za:
- uvoz novega avtomobila iz EU,
- uvoz rabljenega avtomobila iz EU,
- uvoz novega avtomobila izven EU (npr.ZDA),
- uvoz rabljenega avtomobila izven EU (npr.ZDA).
Za vsako od zgoraj navedenih alinej potrebujete raznična potrdila, skladnosti, certifikate, bla bla bla
2. DMV:
Verjetno vsi veste, da kratica DMV pomeni davek na motorna vozila. Verjetno nekateri veste, da je progresiven (do 12%), odmeri se na osnovo, ki mora vsebovati transportne stroške, carino...Večina pa vas verjetno ne ve, da je v Zakonu o DMV dopolnilni 6.B člen, ki je napisan tako, da si ga lahko vsaka referentka na šaltarju po svoje interpretira. :trtz
3. in potem ostane, le še davek na dodano vrednost (DDV)
---------------------------------------------------------------------------
Moja zgodba: Nakup novega avta iz ZDA (Subaru Tribeca) :-nzd
Zakaj sem se odločil za nakup v tujini in ne doma?
Odgovor je preprost: možnost naročila konfiguracije po želji in ne VSE ali NIČ, slab USD, nižja osnova za davek = dobra cena.
Pred naročilom novega avtomobila sem se napotil na LPP, da bi se informiral, katere listine potrebujem, a ni nobenden vedel, kaj natančno rabim. Predložil sem jim vso EU dokumentacijo, a so zmajali z glavo in se hudomušno nasmehnili, češ "O, poglej te Nemce so končno spremenili te oznake...XYZ... :-leb " (ker SLO homologacija je najimenitnejša v vsej EU in države članice se zgledujejo po slovenskih visokih standardih homologacije hahahaha
Tako je bil končni odgovor na ustreznost EU listin "Ne vem, verjetno bo." :jzfuz
Tako sem se vseeno odločil za nakup in avto čez 6 tednov pripeljal na LPP na tehnični pregled :-2 . Tedaj nisem več imel občutka, da sem na istem LPP, kajti kar na enkrat so vsi čudežno takoj vedeli, katere certifikate bi moral imeti. Še več, imeli so jih že naprintane.
PS.:Zato priporočam homologacijo v MB, bojda je precej enostavneje.
No, po končno pridobljenih dodatnih 4 dokumentih (Ki romajo čez EU, kot da ne bi mogli pridet z avtom, ker je avto tako ali tako bil na predelavi nedaleč od te iste osebe, ki mi je naknadno poslala papirje
Iz kje je avto
Avto ima EU prometno (+4 dokumente). Se pravi je iz EU. Če je avto iz EU, po pravilih Zakona o DMV-ju za odmero davka upoštevajo vrednost po Eurotax-u in ne priznajo original računa (razlika je OGROOOOMNA
Ko se enkrat končno otresem vstrajnih administratork :ztzt in primer priroma do vodje odmere, se stvari začnejo razpletat...končno!!
Da o stopnji DMV-ja, ki ne pozna olajšav bolj ekološko naravnanih motorjev in tabeli DMV-ja, ki je še vedno v SIT, sploh ne govorim...
Če pa se kdo med vami čudi, zakaj plačujemo davek (DDV) na davek (DMV) pa vam prijazno razložijo, da je DMV neke vrste "ekološka taksa" (bolj ekološki kot je avto - višja je cena avta - višja je ekološka taxa
Če povzamem vse skupaj je najbolje, da to namesto vas uredi nekdo, ki ima s takim posredništvom izkušnje (ker če ste bl pr ta koleričnih, vam bo zagotovo do konca sparal živce :688668 ). Jaz vem vsaj za dva. :uzfuzf