Letne pnevmatike
no včeraj sem bil na RTI-ju za homoligacijo pa sem tudi za gume vprašal pa so rekli da če bi npr dal samo 65 namesto 60 višine bi mogo to homoligirat tako da zgleda da res more človek vse na papirah met če noče met problemov z kom
sicer za enkrat gum ne rabim ampak sem se odločo da bom dal kr take gor kot piše v homoligaciji
katere pnevmatike?
evo tudi jst morem mojo obuti:), katere gume mi kaj svetujete od tehle:
dunlop SP 30
barum Brillantis
sava PERFECTA
pirelli Cinturato P4 Ecoimpact
fulda EcoControl
Pač ta rang nekaj bi kupil, rad bi gume, ki se neobrabijo hitro in bi zadovoljle povprečnega voznika. Pa vprašu bi še a na imprezi l99 so lahko gor gume samo 175 70 ali so lahko kaj širše tut, v homologaciji je samo ta mera. lp
dunlop SP 30
barum Brillantis
sava PERFECTA
pirelli Cinturato P4 Ecoimpact
fulda EcoControl
Pač ta rang nekaj bi kupil, rad bi gume, ki se neobrabijo hitro in bi zadovoljle povprečnega voznika. Pa vprašu bi še a na imprezi l99 so lahko gor gume samo 175 70 ali so lahko kaj širše tut, v homologaciji je samo ta mera. lp
Mozno da sem jaz imel samo neke stare save vedno, ampak nikoli se niso prevec izkazale. Je pa seveda moznost da so nasi novi proizvodi kaj boljsi...Thomas22 napisal/-a:Kje si pa zdaj to pobral? Zakaj si jih pa potem dal na seznam, če veš da te bo s ceste vrglo?!dimi napisal/-a:ka mi pomaga če jih podpiram, ko me bo pa s ceste dol vrglo:)
Thomas22 napisal/-a:Kje si pa zdaj to pobral? Zakaj si jih pa potem dal na seznam, če veš da te bo s ceste vrglo?!dimi napisal/-a:ka mi pomaga če jih podpiram, ko me bo pa s ceste dol vrglo:)
Savo črtaj s spiska, če nočeš med dežjem pristat v jarku. Iz tegale kot je en pred tabo napisal. In po tem mislim da pač niso glih ok
Poglej za Toyo pri nakupovanje.net če še jih imajo po tistih smešnih cenah. Toyo so odlične na mokrem.
LP
LP
R type
BMW-powah, RWD rules, f**k AWD
BMW-powah, RWD rules, f**k AWD
Bender napisal/-a: Civic je pac boljsa igracka, tud ko ga teras se nekak smeji in igra zraven medtem ko se mazda zacne jokat in prosit, da jo nehas zlorabljatink:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov