http://www.youtube.com/watch?v=HCcXm6gg ... re=relatedijuvan napisal/-a:BTW: Nikakor ne najdem reklame za subaru justya, nekdo jo je objavil tudi tu na forumu. Gre se o tem, da imata starša punce namen iti nekam na obisk. Punca vsa vesela kliče fanta, ki se spoka v subarujčka pa gasa do njene hiše. Zunaj močno dežuje. Ko pride do punce, pozvoni in odpreta mu starša punce, ki sta se vrnila domov ker preveč dežuje. Kdorkoli?
Video stuff no.2
EJ257, FB25
Če bi tole orng zapelu naokol bi vse razpadl.Thomas22 napisal/-a:Jaz se sprašujem, če bi dal motor iz Impreze Sti v Legacyja, tile nori Angleži pa dajo Imprezin motor kar v Golfa enko s pogonom vred:
http://www.youtube.com/watch?v=ZMc06JDoRFk
To so low budget projekti. Mene tudi skrbi kako se to vozi. Ni ga avta k mu ne odrežejo strehe, potem sicer privarijo neko ponavadi od drugega avta ponjavo gor, sam ne vem no....Podvozje je pa tudi ponavadi kr nekaj, odrezat pa gret....Glede na to, da jih skoz cajt baše ni glih po občutku kvalitetno narejen. Meni zgleda vse to bolj kot šov.
ja sam anglezi vedo, da na ta nacin spodbujajo kreativnost in razvoj in to s tem da majo neko bukvo pravil, ki se jih moras drzat - in je stvar homologirana
pr nas das pa inzenirjem preracunat in napisat za eno knjigo gradiva....no pa se ti smejijo na homologacijah in recejo da se pober
OPICE BREZIZOBRAZNE SAMESEB NAMENJENE !
ps
a je ocitno, da ne prebavlam folka na lpp-ju (za piko na i so moj avto dal veckrat na valarje in se cudl ... za AWD seveda nben slisal ni!)
pr nas das pa inzenirjem preracunat in napisat za eno knjigo gradiva....no pa se ti smejijo na homologacijah in recejo da se pober
OPICE BREZIZOBRAZNE SAMESEB NAMENJENE !
ps
a je ocitno, da ne prebavlam folka na lpp-ju (za piko na i so moj avto dal veckrat na valarje in se cudl ... za AWD seveda nben slisal ni!)
birdy: očitno je tam to tako, ker si ne more vsak, ki dela na homologaciji standarda tolmačit po svoje in verjetno ni tako kot pri nas, ko lahko na tehničnih dela praktično vsak.
Drugače pa, če si gledal na discovery, ko je tip delal repliko cobro se mi zdi, je šel avto čez identičen postopek, kot bi šel avto pri nas.
Drugače pa, če si gledal na discovery, ko je tip delal repliko cobro se mi zdi, je šel avto čez identičen postopek, kot bi šel avto pri nas.
ma ja sm upal da mu bo potegnilo tipu....sam ne un se kr ni bil zadovoln z meritvijo (mal mi desna bolj prime, mal se pa LSD zadej in v sredini mesata) in ga je veckrat dal na valerjegorazd0 napisal/-a:če nimajo 4wd valjarev lahko mirno zavrneš pregled zavor...
jest sm bil po diagonali stran cez celo halo - predn sm uspel do ke pridt je ze nehal(pa nisem zih da je vedu zakaj ga mislim ubit s pogledom)
- CrazyDriver
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 288
- Kraj: Rovte
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov