Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 4
danes sm mal sraufal po mojmu avtu in pregledoval kaj bi lahko botrovalo cudnemu zvoku ki se pojavi ce res tisim in to dolgo casa....
u glavnem olje NI prezgano, se pravi izkljucimo to
olje je se v OK stanju tak da tud to izkljucimo
olja je dovolj
sem pa opazu da je servo olja manjkalo ene 0.5L tk da bi tisti cudn zvok cisto znala bit servo crpalka in njene lopatice
@karli ki si slisal zvokec - kaj pravis?
u glavnem olje NI prezgano, se pravi izkljucimo to
olje je se v OK stanju tak da tud to izkljucimo
olja je dovolj
sem pa opazu da je servo olja manjkalo ene 0.5L tk da bi tisti cudn zvok cisto znala bit servo crpalka in njene lopatice
@karli ki si slisal zvokec - kaj pravis?
Hja, vsakič ko jo vidim se nasmejem...NoFEAR napisal/-a:A gre še kirmu na jetra reklama za BMW X-drive, ki jo zadnje cajte rolajo po TV?
Brrrrrrr, kr pikce dobim, k jo slišm/vidm...
Pa reče človek, dobro naj bo, vsekakor za to trditvijo "najinteligentnejši pogon na svetu" stoji kaka empirična analiza...Dokler danes pred seboj ne vidim X5, ki pleše levo-desno po kolesnicah ter komaj zvozi ovinek pri 30 km/h. Rečem si dobro - sej mene tudi nosi, vendar jaz se peljem v meganu
p.s. Smeh letošnje zime pa je bil renault koleos, ki zjutraj ni mogel "splezati" na ploćnik ob cesti.
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
- CrazyDriver
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 288
- Kraj: Rovte
V zadnj avtomaniji je test mislim da X3 330d Xdrive (morm prevert, na net še niso dal testa). uglavnem, pisec je pogon na snegu skritiziral, češ da pri SUVu z 4x4 ni pričakoval, da bo na snegu pri 30 km/h nos šel v eno, rit pa v drugo smer. bom jutr poskeniral...
Civic 93', Accord 03', Outback 12', vmes pa vseskozi Fori 99'
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov