CE - koda 22 - knock sensor
1. knock senzor ne zaznava treslajev kot takih, vendar "poslusa" zvokniva13 napisal/-a:Kaj pa, ce si mu toliko zmanjsal obcutljivost, da ne bo zaznal tresljajev, ko bi jih moral?
2. klenkanje se slisi kot prasketanje, znotraj posamezne detonacije
3. stvar je preizkusena na kr nekaj avtih in se nben ni sel po gobe zaradi klenkanja
ps
ce nisi predelovala N/A motorja, potem le ta ni dovzeten za klenkanje. to je bolj problem turbacev, se posebej po tem ko se jim dvigne tlak turbine
No hvala za pojasnilo, ampak s tem sem se že zdavnaj srečala pri svojem Legiju in sem pač takrat pofirbcala, kaj za en mikrofon je v mojem motorju.
Takrat sem se pač odločila za nov senzor. res, da ne vem, koliko je lahko usodno za motor, če to ne dela prav, vendar menim, da nepravilno izgorevanje verjetno ne koristi, poleg tega me je pa motila slabša odzivnost in se mi zdi, da je bila tudi večja poraba goriva.
Takrat sem se pač odločila za nov senzor. res, da ne vem, koliko je lahko usodno za motor, če to ne dela prav, vendar menim, da nepravilno izgorevanje verjetno ne koristi, poleg tega me je pa motila slabša odzivnost in se mi zdi, da je bila tudi večja poraba goriva.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov