Justy the mini "Drift" machine?!
res da se nisem probal, sam zasvasan dif za vsakodnevno voznjo ...hmmmmm bolj ne kt ja
preklop iz fwd na rwd pa v praksi brez vsaj 1h dela bolj ne kt ja
@benko
justinka ma sprednji in zadnji dif togo zvezana, kar pomeni:
ce snames sprednje polosovine bo ze res tiste flanse vrtel v prazno, sam nc ne de - kake pol konja o zgubu na prenosih k se u prazn vrtijo - to ej pa to
nc hudega se mu nau zgodl
-edino vprasanje je vzdrzljivost zadnjega pogona ki ni bil zdizajniran za 100% moci in stalno uporabo....to treba probat
preklop iz fwd na rwd pa v praksi brez vsaj 1h dela bolj ne kt ja
@benko
justinka ma sprednji in zadnji dif togo zvezana, kar pomeni:
ce snames sprednje polosovine bo ze res tiste flanse vrtel v prazno, sam nc ne de - kake pol konja o zgubu na prenosih k se u prazn vrtijo - to ej pa to
nc hudega se mu nau zgodl
-edino vprasanje je vzdrzljivost zadnjega pogona ki ni bil zdizajniran za 100% moci in stalno uporabo....to treba probat
birdy na to jaz cilam že cel čas.....ripne naj se sučejo, mogoče kazga firbca nasučejo gor
kardan zadnji je pa pomoje dost hud, če bo kej hin rihtal bo zadnji diff, v primeru da bo zašvasan
sam da pride ena pametna justyka na avtonet, pa da jo jaz vidim
kardan zadnji je pa pomoje dost hud, če bo kej hin rihtal bo zadnji diff, v primeru da bo zašvasan
sam da pride ena pametna justyka na avtonet, pa da jo jaz vidim
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
http://www.youtube.com/watch?v=lUsgDYLIlvQ
da nau kdo reku da sem se zafrkaval ko sem reku da je Skoda 125 primerna za drift (pa se impreza je poleg na posnetku
)
ps
ja sej tocn to je Alan naredu na svoji 33 RWD pisi v you tube "33 RWD" pa bos vidu avto
da nau kdo reku da sem se zafrkaval ko sem reku da je Skoda 125 primerna za drift (pa se impreza je poleg na posnetku
ps
ja sej tocn to je Alan naredu na svoji 33 RWD pisi v you tube "33 RWD" pa bos vidu avto
_upam, da boš use pokupil in ko bo kakšna dobra Justyka gor prišla, da bo ta moja
@Blackwood: Ko boš-če boš imel Justya ga slikaj iz vseh zornih kotov (v mislih imam vzmetenje, dno avtomobila-gred, in ostale "dragulje" ) In vse to dat na forum Wink magar v to temo_pa jo pol odkupim od tebe, pa sva zmagala. Seveda pod pogojem, da je ne z*ebe* še preden pride v moje roke
Nevem pa kai imate s tem snegom? V vsakem objavljenem filmčku je snega toliko, da lahko z odbijačom najprej popluži in nato drifta. Nenazadnje, ali je to namen odbijača? Verjetno bo že.
Grem jest PALAČIIINKEE
adijoo
@Blackwood: Ko boš-če boš imel Justya ga slikaj iz vseh zornih kotov (v mislih imam vzmetenje, dno avtomobila-gred, in ostale "dragulje" ) In vse to dat na forum Wink magar v to temo_pa jo pol odkupim od tebe, pa sva zmagala. Seveda pod pogojem, da je ne z*ebe* še preden pride v moje roke
Nevem pa kai imate s tem snegom? V vsakem objavljenem filmčku je snega toliko, da lahko z odbijačom najprej popluži in nato drifta. Nenazadnje, ali je to namen odbijača? Verjetno bo že.
Grem jest PALAČIIINKEE
adijoo
Evo ti sedanko 1.6, l.1995, za 1.290€brejker napisal/-a:Hehe nebom ga uničilBom Blow off tko naštimu
![]()
Za avto mislim odšteti okoli 1.500e! Ravno sem si kupil nov motor za katerega potrebujem še pouhno ene zaščitne opreme, tako da je avto na drugem mestuNo če izveš za kakšno POCENI 1.6 imprezo, sem tukaj.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2523924#
Škoda da je 2WDijuvan napisal/-a:Evo ti sedanko 1.6, l.1995, za 1.290€
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2523924#
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov