"barvanje na drugo barvo"
"barvanje na drugo barvo"
Pozdravljeni
Mam subaru legacya 1.8 Gl (l.1991), pa me neki zanima.Mal ga je že rja načela, pa sem se odloču, da ga bom mal pokitu pa na nov pobarvu(ceuga).Pa me sam zanima, če kdo ve kolk bi prbližn koštal če bi ga pofarbu na drugo barvo.Zdej je metalic siv.Js bi ga pa na metalic črno poštrihu- pa ga pol mal poštimu(še felge pa tak sraje).
Če kdo ve, kake papirje bi blo treba na nov dobit pa podobn pa kolk bi koštal.
hvala in lp
Mam subaru legacya 1.8 Gl (l.1991), pa me neki zanima.Mal ga je že rja načela, pa sem se odloču, da ga bom mal pokitu pa na nov pobarvu(ceuga).Pa me sam zanima, če kdo ve kolk bi prbližn koštal če bi ga pofarbu na drugo barvo.Zdej je metalic siv.Js bi ga pa na metalic črno poštrihu- pa ga pol mal poštimu(še felge pa tak sraje).
Če kdo ve, kake papirje bi blo treba na nov dobit pa podobn pa kolk bi koštal.
hvala in lp
Pozdravljen med nami.
Kaj to boš sam pripravil na barvanje ali bi dal komplet avto kleparju pošvasat pa ličarju poštrihat? Glede cene nism zihr, ampak mislm, da če bi rad mel kvalitetno narjen bi kr okol 200 jurckov prslo (ce bi dal drugim zrihtat). Če bi pa sam ga pripravil bi te pa verjetno prišlo znatno ceneje.
Howgh, govoril sem
Howgh, govoril sem
Zima kje si?
Mislim da pri tem plačaš še izdelavo nove prometne (te cene nebi vedu mislim da okrog 4000) oz. morebitno notarsko uslugo na upravni enoti 255SIT. Ni treba nič komplicirat. ko te na tehničnem praša kako je z barvo reč da je bilč normalno da rjav in je to to z drugo barvo!na tehničnih pregledih zrihtaš vse,vpiše ti novo barvo in s tistim zapisnikom greš na upravno in dobiš novo prometno,thats it
V tvojem primeru je to zanemarljivo napram trudu, ki ga boš vložil sem pa vesel da si zadovoljen s svojim subijem in se že veselim slik z novo barvo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov