Impreza GT-vprašanje
Ah kje redki... men sosed vsakič k me sreča reče... pismo sej bi kupu tako k maš ti, sam jo ma že vsak. :P Že ne more bit redko če on tko prav.Unikat napisal/-a:Ja, sam potem to ni več taprava GTjka.Uspešno jo zrihtaj, po možnosti v čimbolj originalnem stanju, že tako so redki te avtomobili...
No drgač pa kar se tiče mašine v razmislek:
98
- MAF = 689 €
- lambda = 330 €
99
- MAF = 190 €
- lambda = 280 €
Tudi solenoid je dražji za 98... Pa zihr še kej k še nism rabu kupvat. :P
irCAR81 napisal/-a:Ah kje redki... men sosed vsakič k me sreča reče... pismo sej bi kupu tako k maš ti, sam jo ma že vsak. :P Že ne more bit redko če on tko prav.Unikat napisal/-a:Ja, sam potem to ni več taprava GTjka.Uspešno jo zrihtaj, po možnosti v čimbolj originalnem stanju, že tako so redki te avtomobili...
No drgač pa kar se tiče mašine v razmislek:
98
- MAF = 689 €
- lambda = 330 €
99
- MAF = 190 €
- lambda = 280 €
Tudi solenoid je dražji za 98... Pa zihr še kej k še nism rabu kupvat. :P
O.K. kaj bi potem ti naredil, poiskal 99 motor? Veš za kak 99 motor?
Pomoje je Unikat mislil na sti motor.
Tazadnje letnik98 so imele 97-98 motor in novejso armaturo in stevce,
tko da jst glih nebi iskal 99 motorja, ker ga bos tezko nasel in je tudi precej drag.
tko da jst glih nebi iskal 99 motorja, ker ga bos tezko nasel in je tudi precej drag.
Impreza STI 2,1 stroker by SCOOBY.SI
Ah, sama foušija ga je.irCAR81 napisal/-a:Ah kje redki... men sosed vsakič k me sreča reče... pismo sej bi kupu tako k maš ti, sam jo ma že vsak. :P Že ne more bit redko če on tko prav.Unikat napisal/-a:Ja, sam potem to ni več taprava GTjka.Uspešno jo zrihtaj, po možnosti v čimbolj originalnem stanju, že tako so redki te avtomobili...
EJ257, FB25
IHI VF35 napisal/-a:Pomoje je Unikat mislil na sti motor.
Tako kot sem dejal v enem izmed prejšnih postov - me ne moti da je motor l.98 važno da bo porihtan v piko.
Unikat je mislil na STI motor , se strinjam.
Ja v lj jih je ene 6-7 sedank. Pomoje da jih v SLO ni več kot 20. (če tko gledaš je ferrarijev več). S tem da jih je bilo v SLO kupljenih samo 7 - ostale so uvožene.picinni napisal/-a:_BiStRi_ napisal/-a:Ja lol, res jo ima že vsak, pomoje jih v Lj ni več kot 6-7 (GT jk)
Prou v Ljubljan jih je 6-7? Kolk jih je pa v SLO?
LP
No naj povem, da sem se začel vozit (končno) s svojo imprezo.
Torej avto je po slabih dveh mesecih odkar sem ga kupil končno na cesti.
Naredil približno 300 kilometrov. Prvi občutki so zelo vredu - dobro stegne, mirna pri višjih hitrostih, skratka super.
Seveda je potrebno postoriti še malenkosti zamenjava žarnic v meglenkah, zamenjava termostata, zamenjat metlice brisalcev, mal pogledat za kakšnim čričkom v avtu...
Imam pa vprašanje - kateri bencin tankate lastniki GT-jk, 95,98 oktanov mogoče 100okt.?
Torej avto je po slabih dveh mesecih odkar sem ga kupil končno na cesti.
Seveda je potrebno postoriti še malenkosti zamenjava žarnic v meglenkah, zamenjava termostata, zamenjat metlice brisalcev, mal pogledat za kakšnim čričkom v avtu...
Imam pa vprašanje - kateri bencin tankate lastniki GT-jk, 95,98 oktanov mogoče 100okt.?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost