Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 4
Jupi, dubu akumulator pr Gajzerju, tip res obvlada sceno, ga pokličem ob 17:30 (delajo do 17) če je še u trgovini in če lahko prletim...tip je reku da ni problema, da me bo počaku.pridem tja rečem legacy turbo '94 sm že meu pred sabo japonske dimenzije
dubu sm bosch silver 60Ah z velko zagonsko močjo za 89€. Tipca priporočam!
3 dni manj kot en mesec si rabu, da si kupu akumulator.. kaj bo, ko bo počla manšeta??
gorazd0 napisal/-a: Čet Sep 18, 2008 18:54 obstajajo t.i. "japonski akumulatorji",... so malo višji kot navadni; desni plus;
jaz sem ga v starem avtu imel od Tople; dela ko šus;
pa še dilc mi ni blo treba več podlagat, da se je lepo "vpel" v nosilec![]()
Če ti ni predaleč - pejd do Grajzarja... da ti lepo premeri vse,... dec nardi tako kot se šika.
http://www.akumulatorstvo-grajzar.si/
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Sm ga pa kupu, glede manšete bom šou pa ne hercules strangorazd0 napisal/-a:3 dni manj kot en mesec si rabu, da si kupu akumulator.. kaj bo, ko bo počla manšeta??
gorazd0 napisal/-a: Čet Sep 18, 2008 18:54 obstajajo t.i. "japonski akumulatorji",... so malo višji kot navadni; desni plus;
jaz sem ga v starem avtu imel od Tople; dela ko šus;
pa še dilc mi ni blo treba več podlagat, da se je lepo "vpel" v nosilec![]()
Če ti ni predaleč - pejd do Grajzarja... da ti lepo premeri vse,... dec nardi tako kot se šika.
http://www.akumulatorstvo-grajzar.si/
Bosch silver so u k**** akumulatorji, men ni zdržal niti 2 leti, medtem ko mi je topla zdržala 3. Zdej imam pa Yuasa 100Ah, vendar je samo tok velik kot topla z 74Ah.
Teli yuasa so prov mejni pa imajo full velke amperaže.
Teli yuasa so prov mejni pa imajo full velke amperaže.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
ja glej da bos prej zamenjal mansete kt jest...da naus tk kt jest menjal vse skp s polosovinami vred 
ps
odkar sm kupu avto je bila vsaj ena pocena....ob menjavi je bla sam ena cela - vmes sm naredu preko 25K km in razen malenkost ropotanja v levem ovinku ni blo hudega(ceprav mi je kolega mehanik bral levitve med tem ko mi je pomagal pri menjavi)
ps
odkar sm kupu avto je bila vsaj ena pocena....ob menjavi je bla sam ena cela - vmes sm naredu preko 25K km in razen malenkost ropotanja v levem ovinku ni blo hudega(ceprav mi je kolega mehanik bral levitve med tem ko mi je pomagal pri menjavi)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov