http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1853608
Avto net oglaski
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Pr men se čut mičkn pod 2000... Boš pa itak čutu kdaj je prijela... Največji boost je pa drgač v 3.-ji, pr cca. 3000 RPM.
Pa še mal hintov - lastnik ga je menda plačal 4000, zadnja cena za katero ga da je 4500
Tud okol letnika je mal vprašljivo - prvič je registriran januarja '99, tko da je verjetno realni letnik '98. Bi mogu pa šasijo preverit, da bi lahko točno povedu...
Aja, pa kompresor klime tud že mal izdihuje, čeprav klima še dela OK...
p.s.: nism ga jst gledu....
Pa še mal hintov - lastnik ga je menda plačal 4000, zadnja cena za katero ga da je 4500
V kakšnem stanju je pa drugač?NoFEAR napisal/-a:Pr men se čut mičkn pod 2000... Boš pa itak čutu kdaj je prijela... Največji boost je pa drgač v 3.-ji, pr cca. 3000 RPM.
Pa še mal hintov - lastnik ga je menda plačal 4000, zadnja cena za katero ga da je 4500Tud okol letnika je mal vprašljivo - prvič je registriran januarja '99, tko da je verjetno realni letnik '98. Bi mogu pa šasijo preverit, da bi lahko točno povedu...
Se ga splača it pogledat ?
lp
dokc napisal/-a:Fori je doma, je lepo ohranjen, gre pa še lepše
![]()
Hvala za nasvete, kolikor je moje laično oko ocenilo je ok, o kompresorju pa nimam pojma v kakšnem stanju je...
No kul, me vsaj ne bo vec matral in se bom vozila naprej s svojim Legijem (vprasanje, kdaj bo spet kak Fori po taki ceni)
Ce ti pri kompresorju ropota lezaj, se to da zamenjat.
he he...ves kaj je se huje?
met avto ki mu klima dela odlicno, ti pa stojis v guzvi za na morje in ves da je ne smes vklopit, ker ma avto slab killer in vklopljena klima na mestu pregreje motor(in termo varovalka odklopi motor)...
tko je zgledalo prvo morje z mojo prvo alfo(predn sem se naucu kje vse se da dobit pocen dele)
met avto ki mu klima dela odlicno, ti pa stojis v guzvi za na morje in ves da je ne smes vklopit, ker ma avto slab killer in vklopljena klima na mestu pregreje motor(in termo varovalka odklopi motor)...
tko je zgledalo prvo morje z mojo prvo alfo(predn sem se naucu kje vse se da dobit pocen dele)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov