Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 4
res je da praviloma NE preskoci, samo vedi da sunek se zmeram je in tveganje tudi - tako da nezno spuscanje sklopke je na mestu(kot da bi normalno speljal)flat4 napisal/-a:Jst res ne vem (še vedno ne), kdo si je izmislil, da bo zaradi porivanja avtomobila preskočil jermen![]()
Če štarter obrača motor in jermen ne preskoči, kako naj bi potem pri porivanju?In še to v 2. brzini, kot se ponavadi dela? Razen, če je že itak tok dotrajan vse skup, da bi tko al tko slej ko prej preskoči? Kaj bi potem šele preskakovalo, ko pri 6000 rpm spustiš sklopko
kar se tice senzorjev je sedaj odvisen od tega kok zlo mrtu akumulator mas...ce da nekje 8-9v od sebe potem bo tudi senzorje in racunalnik zmogu napajat...ce ne pol pac najbrz ne
ps
sedaj na subaruju mislim da nbenga errorja ne dobis(ves da se ne spomnem) medtem ko na alfi je potrebno ko spustis sklopko vsaj mal "poverglat" tok da racunalnik dobi signal da se bo zastartalo vse skp(ce tega ni se mu mal mesa)
če akumulator mučiš, se pravi da ga dostikrat prazniš pri ugasnjenem avtu (sploh z musko v avtu se to fenomenalno hitro dogaja
) je po nekje 2h letih vsaka celica brez vode/kisline...in potem ti celice crknejo pa gre akumulator u maline....
Jst redno dolivam vodo notr, pa ni panike
Tko da se splača uč vržt vsaj vsake pol leta kolko je kej vode notri....sej veste...na suho ne gre
Jst redno dolivam vodo notr, pa ni panike
Tko da se splača uč vržt vsaj vsake pol leta kolko je kej vode notri....sej veste...na suho ne gre
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
ne vem kaj kompliciraš, če ima akumulator samo 2.5V je že pokojni, zamenjaj akumulator pa bo mir. Avtomobilski akumulatorji niso narejeni za globoko praznenje, če jih preveč sprazniš se poškodujejo plate, ko se to zgodi je že prepozno in se bo kapaciteta samo manjšala...
The only treasure my car came with was rust...
tok da povem:
Episode One mi dela vse na High edin antialiasing pa izotropicno filtriranje je izkljuceno (defoult nastavitve za moj sistem) in to z nekje 40 - 60 fps
Episode Two pa dela nekje na medium do high(zoped deofult za moj sistem) pa brez AA in IF
in 40-60 fps
AMD Sempron 64 3100@2.52Ghz socket754 (original 1800Mhz)
1,5Gb DDR RAM
Ati Radeon 9800XT 128Mb AGP 8x
sm prijetno presenecen, sploh ker Two zgleda kljub slabsin nastavitvam isto ali odtenek bolje kt One
in se zahvala Tinetu(serviserju kjer sm delal svoj cas, ki mi je prodal to masino) ce slucajn bere tole....ta masina za tak dnar dela nepojmlivo dobr in zanesljivo
http://slo-tech.com/forum/t131121
Episode One mi dela vse na High edin antialiasing pa izotropicno filtriranje je izkljuceno (defoult nastavitve za moj sistem) in to z nekje 40 - 60 fps
Episode Two pa dela nekje na medium do high(zoped deofult za moj sistem) pa brez AA in IF
in 40-60 fps
AMD Sempron 64 3100@2.52Ghz socket754 (original 1800Mhz)
1,5Gb DDR RAM
Ati Radeon 9800XT 128Mb AGP 8x
sm prijetno presenecen, sploh ker Two zgleda kljub slabsin nastavitvam isto ali odtenek bolje kt One
in se zahvala Tinetu(serviserju kjer sm delal svoj cas, ki mi je prodal to masino) ce slucajn bere tole....ta masina za tak dnar dela nepojmlivo dobr in zanesljivo
http://slo-tech.com/forum/t131121
sam njega je skrbel ce je alternator OK al je fuc, pa da ne fenta se enga akumulatorja bi probal najprejcheno napisal/-a:ne vem kaj kompliciraš, če ima akumulator samo 2.5V je že pokojni, zamenjaj akumulator pa bo mir. Avtomobilski akumulatorji niso narejeni za globoko praznenje, če jih preveč sprazniš se poškodujejo plate, ko se to zgodi je že prepozno in se bo kapaciteta samo manjšala...
Jp točno to mene muč, najprej bi rad preveru če je alternator OKbirdy napisal/-a:sam njega je skrbel ce je alternator OK al je fuc, pa da ne fenta se enga akumulatorja bi probal najprejcheno napisal/-a:ne vem kaj kompliciraš, če ima akumulator samo 2.5V je že pokojni, zamenjaj akumulator pa bo mir. Avtomobilski akumulatorji niso narejeni za globoko praznenje, če jih preveč sprazniš se poškodujejo plate, ko se to zgodi je že prepozno in se bo kapaciteta samo manjšala...
PS: Pozna kdo ASR u Kisoucu? A prodajajo športne filtre itd. pa kakšne so kej cene...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov