JanezBond napisal/-a:VABILO NA JAP MEET 2008
Vabimo vas na tretje tradicionalno srečanje vseh znamk JAPONSKIH VOZIL pod okriljem JAP ADRIA CLUB-a Slovenija, ki bo
13. septembra 2008, Letališka ulica 16, Ljubljana, BTC Logistični center
Videti se bo dalo vse mogoče serijska in predelana Japonska vozila... ter gledati vroče hostese... prvič v Sloveniji boste lahko na prostem spremljali ženski fee fight show! Poleg atraktivnega programa in paše za oči, bodo za dober žur poskrbeli znani slovenski DJ-ji.
JAP MEET 2008 program:
16:00 Najava dogodka in otvoritev
16:00 – 17:00 Zbiranje prijav za tekmovanja
16:15 Začetek predstavitve japonskih vozil
17:00 Bat bowling (podiranje batov z avtomobilskim kolesom)
17:30 Drag race z nakupovalnimi vozički
18:00 Car wash
18:30 Ženski sparing (ženski free fight)
19:00 Macola party (razbijanje avtomobila z macolo)
19:30 Vlečenje vrvi
20:00 Metanje motorne glave
20:15 Predstavitev najmočnejših vozil
20.30 Žrebanje vstopnic in podelitev nagrad
21:00 – 22.00 After party z D.J.-ji
JapMeet 2008 - 13. septembra 2008, BTC Ljubljana
JapMeet 2008 - 13. septembra 2008, BTC Ljubljana
odkril na a.com
Zadnjič spremenil gorazd0, dne 21. November 2008, 22:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
na začetku je kr ena cordoba s spojlerjem not... U sori, nov EVO
Letos pa ne bom nč od žajfnce, sm se pa že zdj odloču
Ma kdo kako glavo od honde odveč, da mal potreneram
Eh, bom kar na JDM forum napisu, da iščem eno glavo od K20, da mal treneram, zih bo kdo dal
Letos pa ne bom nč od žajfnce, sm se pa že zdj odloču
Eh, bom kar na JDM forum napisu, da iščem eno glavo od K20, da mal treneram, zih bo kdo dal
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
He, he, lani sem prišel malce prečekirat z motorjem, pa nisem smel not. Sem pozabil, da Ducati ni japonski, ops.
Drugače pa ugotavljam, da so tuning friki (ljubitelji plastičnih kajl) bolj v manjšini na tem forumu. Se vidi (moja skromna ugotovitev), da je povprečna starost uporabnikov nekoliko višja, da se večina rada le druži, vozi po terenu in snegu ter uživa v uporabi Subaruja, čeprav ima večina že kar nekaj kilometrov za sabo. Da ne bo pomote, to ni nič narobej!
Drugače pa ugotavljam, da so tuning friki (ljubitelji plastičnih kajl) bolj v manjšini na tem forumu. Se vidi (moja skromna ugotovitev), da je povprečna starost uporabnikov nekoliko višja, da se večina rada le druži, vozi po terenu in snegu ter uživa v uporabi Subaruja, čeprav ima večina že kar nekaj kilometrov za sabo. Da ne bo pomote, to ni nič narobej!
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost