Impreza GT - dawet
http://shrani.si/f/2O/Jw/4garQq0x/zic.jpgkarel napisal/-a:Dej jih poslikaj,če se ti ljubi.dawet napisal/-a:original zici so naprodaj, če rabi kdo...
LP, David
In še zmontirano...
Čeljusti so pobarvane na črno, tak da so kr dobr zakamuflirane dokler bolj od blizu ne pogledaš 8)
http://shrani.si/f/1h/G/2FJunZBh/wheel.jpg
@spaljeni: Bom kr pustu original barvo ker zgleda še kr odbito. Prebarvat jih bo pa treba vseen ker so fejst popraskane... So pa iz tomijeve impreze (hence the spraskane felge od makadam skal na rallyih
)
LP
Čeljusti so pobarvane na črno, tak da so kr dobr zakamuflirane dokler bolj od blizu ne pogledaš 8)
http://shrani.si/f/1h/G/2FJunZBh/wheel.jpg
@spaljeni: Bom kr pustu original barvo ker zgleda še kr odbito. Prebarvat jih bo pa treba vseen ker so fejst popraskane... So pa iz tomijeve impreze (hence the spraskane felge od makadam skal na rallyih
LP
Je kdo na imprezi že obnavljal amortizerje pri turnšku?
Pred kakim mesecem sem se menil za obnovo in so rekli da naj pokličem par dni preden ga pripeljem, včeraj ko sem pa klical da bi pripeljal so pa rekli da jih na imprezi ni možno obnovit :efwefw
Ležijo komu doma kakšni sprednji amortizerji, ki bi pasali na GT-jko? Moram dat nekaj za silo gor, dokler ne nabavim gewind. Ker novih serijskih se mi ne splača kupit, raje dam še nekaj zraven pa kupim coiloverse.
Ima mogoče kdo idejo/izkušnje kakšne gewinde kupit za normalen denar
LP, David
Pred kakim mesecem sem se menil za obnovo in so rekli da naj pokličem par dni preden ga pripeljem, včeraj ko sem pa klical da bi pripeljal so pa rekli da jih na imprezi ni možno obnovit :efwefw
Ležijo komu doma kakšni sprednji amortizerji, ki bi pasali na GT-jko? Moram dat nekaj za silo gor, dokler ne nabavim gewind. Ker novih serijskih se mi ne splača kupit, raje dam še nekaj zraven pa kupim coiloverse.
Ima mogoče kdo idejo/izkušnje kakšne gewinde kupit za normalen denar
LP, David
skyline napisal/-a:Jenko: 01/72-27-296 nekje pri Domžalah
Drugače pohvale z moje strani, ampak mislim da ti zahtevnega naročila ne bo speljal ko si boš zaželel
Če je turnšek izdelu tiste iz legacyja turbo, ki ga je meu bojc T pol držijo še danes, s tem da je bila lega v kombinaciji s H&R fedri fenomenalna...
Sem pravkar še enkrat klical, dobil 2 različna majstra in oba sta zatrdila da subarujevih amortizerjev ne gre obnoviti... Tukaj ne bo nič...
Vugi pa tudi ne mislim pošiljat, ker mi je 2x zaporedoma naredu štalo iz amortizerjev na prejšnem avtu...
Jutr pokličem še v domžale, neki se bo že našlo.
LP, David
p.s. 16" original gt felge so pravkar v akciji, če kdo rabi -> pm
LP
Vugi pa tudi ne mislim pošiljat, ker mi je 2x zaporedoma naredu štalo iz amortizerjev na prejšnem avtu...
Jutr pokličem še v domžale, neki se bo že našlo.
LP, David
p.s. 16" original gt felge so pravkar v akciji, če kdo rabi -> pm
LP
Pri amortizerju ti lahko obnovijo amortizerje.
V tvojem primeru je prislo do nesporazuma in so mislili , da imas od STI amortizerje, ki pa se jih ne da obnoviti.
Poklici jih ponovno in povej da imas orig impreza GT-turbo 99letnik amortizerje za obnovit.
lp, s
V tvojem primeru je prislo do nesporazuma in so mislili , da imas od STI amortizerje, ki pa se jih ne da obnoviti.
Poklici jih ponovno in povej da imas orig impreza GT-turbo 99letnik amortizerje za obnovit.
lp, s
Impreza STI 2,1 stroker by SCOOBY.SI
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov