Reklama za Foresterja

Subarujev predstavnik razreda SUV
Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6619
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 02. Junij 2008, 10:45

material moraš dobiti od FHI in ga nažalost ne moreš ukrast
Seveda; krast ni lepo; verjetno si površno prebrala.
saj sem namreč napisal, da žal nevem kak je dogovor z FHI, vem pa, kako svoje dilerje z materjalom zalaga Audi - skrbijo zelo dobro, spletna stran s profi fotomaterjalom, predpripravljene tiskovine itd itd.. ni da ni; vse kar potrebuješ je uporabniško ime in geslo. Podoben sistem ima tudi Renault, Renault Trucks,.. verjetno tudi ostali.
ja, ni vse tako (lahko) kot zgleda,
vem(o). ;-)

--edit
typo

flat4
Nebijedu
Prispevki: 1783

Odgovor Avtor: flat4 » 02. Junij 2008, 12:01

o vidim da se forum razvija :-) Težka tema brez kregarije... Lepo lepo :D
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi

Uporabniški avatar
Unikat
Član Subaru kluba
Prispevki: 1131

Odgovor Avtor: Unikat » 02. Junij 2008, 14:18

Meni se zdi da Foretser na tistem plakatu ni bil le naključno postavljen v marino pred plovila in je v tem vseeno nekaj ideje in kreativnosti. Forester ima recimo serijsko Hill-Holder, ki močno olajša vleko težke prikolice na kateri je recimo čoln. Tega večina avtomobliov nima, sploh pa ne serijsko. Pri vleki čolna je recimo zelo uporabna tudi samoizravnalna zadnja prema, ki jo ima Forester kot eden izmed redkih. Pa seveda stalni štirikolesni pogon ki je pri takih podvigih hudo uporaben.

Tako jaz gledam na to glede ideje, se pa strinjam da je bilo na sliki preveč beline, že plovila v ozadju so bila bela potem pa še Forester, ki ni prišel do izraza.

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 02. Junij 2008, 15:54

b.m napisal/-a:stvari se premikajo na boljše - končno -po večletnih prošnjah- so dobili prenovljeno internet stran
Superca, za tole je bil pa res že čas...

Važno je, da se stvari premikajo na bolš, tud če gre počasi... ;-)

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: icko, strumf666 in 1 gost