jst sem dobre pol leta lastnik 3. gen legacy-ja
vmes sm naredu velik servis - mislimda me je materjal prsu nekje 250 eur(tocno pise v moji temi o mojmu avtu), to seveda vsi jermeni, sponerji, vodna pumpa....
razen velikega servisa(ki ga opravim vsakic ko menjam avto), ter zavornih oblog spredaj sem z avtkom naredu 15K km in vse v najlepsem redu - edinole sedaj gre sklopka pocasi h koncu(na kar me je opozoru prejsni lastnik ze pri nakupu) in bo dodatnih 150 eur za aisin sklopko( + dodatnih slabioh 100 eur, da bo le ta postala kart(b)onska
kot so ti ze nekajkrat povedali - bodi pozoren predvsem na RJO in to da ni bil butnen
motor mora bit pa miren in nic masten(z izjemo leve strani pod servo pumpo - tam vsi puscajo

)
to je nekak to....moj ma sedaj 207k km al tm nekje in lahko recem, da bolj hvaleznega avtka se nisem mel
ps
ker me ne poznas lahko povem, da pr meni ni glih lagodno zivljenje, ce si moj avto - sicer ma res redno vzdrzevanje in nikoli ga ne tiscim mrzu, ter redno preverjam tekocine - samo kar nekajkrat vidi rdece polje, leze po raznih hribih in kuclih, tu in tam nasede(moram poleti poden porihtat - vso skodo k sem jo uspel narest:))
pss
edina stvar ki me malo "moti" je:
vsaj ta model subija je tko naret, da ma mocno samonosilno karoserijo(res mocno), ki jo pokriva resnicno tanek plehek.....in ta tanek plehek je tok obcutljiv, da ni za nikamor
-vsaka toca se pozna
-zanc sem sedel na havbi in mam lep odtis moje riti na njej ?! (alfa, ford, rover, bmw, mercedez....ki sem jih mel sem na vseh sedel na havbi in nkjer se ni poznal)
medtem ko "crash test" ma ta avtek presenetljivo odlicnega (doma mam enega k je letel cca 50m po luftu in pristal na strehi nakar se je kotalil.....in voznik je ziv in zdrav, kabina pa bolj ali manj cela....+ena mal starejsa tema na forumu obstaja, ko je en tak isti subi celno srecal cliota)