Fotografije, filmi, vici, smešnice...
-
nebivedu
- Moderator
- Prispevki: 8747
- Kraj: Črnuče
Odgovor
Avtor: nebivedu » 26. Julij 2006, 09:18
Kje pa je to?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
-
subidu
Odgovor
Avtor: subidu » 26. Julij 2006, 09:22
Tam k se ti včasih pozimi voziš, ko se skušaš izogniti gneči na Črnuški obvoznici...vzporedna, včasih makedam cesta, med obvoznico in hipodromom.

-
subi92
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 7945
- Kraj: Kamnik
Odgovor
Avtor: subi92 » 26. Julij 2006, 09:41
subidu napisal/-a:Tam k se ti včasih pozimi voziš, ko se skušaš izogniti gneči na Črnuški obvoznici...
Tam kjer jest pol delam samomor takoj za njim v 30cm snegu in mi avto premetava sem ter tja zaradi preširokih kolesnic ki jih nardi s ferozo

-
cheno
- kaj je AWD?
- Prispevki: 2555
Odgovor
Avtor: cheno » 26. Julij 2006, 10:41
jest ne pridem čez kvalifikacije za to progo

The only treasure my car came with was rust...
-
s8n
- mu hoshi akuma
- Prispevki: 281
- Kraj: Lucija
-
Kontakt:
Odgovor
Avtor: s8n » 26. Julij 2006, 11:00
Moj prvi - in upam, da tudi edini - offtopic (poklicna, kolesarska deformacija pac

:
subidu, a mas ti kaksno posebno tehniko voznje s kolesom al si le pravkar zlomil sedez
Se se enkrat opravicujem za off.
-
subidu
Odgovor
Avtor: subidu » 26. Julij 2006, 11:07

Ma ne, tale "služben bicikel" je malce predolg zame...pa mam tolk naprej sedež, da lohk ta zadno parkiram gor brez da me kej žuli oz. raztegne...Sej vem, izgleda grozno, ampak deluje.
Cheno, ti bom jaz delala družbo ob progi po neopravljenih kvalifikacijah

-
niva13
- NoizeMaker
- Prispevki: 4009
- Kraj: Venera
Odgovor
Avtor: niva13 » 26. Julij 2006, 11:40
Moja trma in vztrajnost ziher spravi cez tudi to rdeco 2wd kiblo (edino zimske gume bi morala gor dat, ker letne so prenizke)

-
cheno
- kaj je AWD?
- Prispevki: 2555
Odgovor
Avtor: cheno » 26. Julij 2006, 11:53
ma sej po teh parih lužah bi že šou, pravim za pozimi

The only treasure my car came with was rust...
-
nebivedu
- Moderator
- Prispevki: 8747
- Kraj: Črnuče
Odgovor
Avtor: nebivedu » 26. Julij 2006, 12:17
subidu napisal/-a:Tam k se ti včasih pozimi voziš, ko se skušaš izogniti gneči na Črnuški obvoznici...vzporedna, včasih makedam cesta, med obvoznico in hipodromom.

Skere strani je pa slikan - od mosta proti črnučam, ker tiste rampe še nikol nisem vidu. (mogoče zato, ker vedno okol 60km/h tm čez letim, pozimi ko grem pa počasneje je pa zasnežena.
Mam pa jst še mal podaljšano to progo.
Da greš tukaj spodaj pod mostom naprej ob savi in se potem voziš dokler cesta vodi, potem pa na koncu na levo in prideš ven križišče naprej od sieste. Je tko kr za ene 5 do 10 minut offroada vse skupaj.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
-
subidu
Odgovor
Avtor: subidu » 26. Julij 2006, 12:30
Slikano je od "rondoja" proti mostu...ta rampa je tam kake dve leti zaradi divjih odlagališč. Moja špura je od križišča z Brnčičevo pa vse do rondoja vzporedno z obvoznico... je pa kar nekaj gozdnih poti, dve ob Savi, vsaka na eni strani reke, pa potem še znotraj območja med brnčičevo in reko...Tudi off-rod motoristi majo tam svoje veselje. Sam je treba bit pazljiv, včasih pride do kakega streljanja tam...Itak so vse table, ki opozarjajo na vodovarstveno območje in na prepovedano odlaganje smeti prestreljene tako, da je več lukenj kot table... Včasih tudi kak metek zaide do prvih hiš proti gozdu... What a lovely neighbourhood i'm living in!
Je pa posebej potrebno pazit pozim na odseku od križišča z brnčičevo do mosta na strani v smeri vožnje, ko ne dosipavajo lukenj na makadamu... Pa zapade prvi sneg in ne vidiš teh jam...so tko zahrbtne, ti ornk zabije kolo...

-
aNtRx
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 37
Odgovor
Avtor: aNtRx » 07. Avgust 2006, 04:37
Te ovire (luže in blato) je moja mati predelovala 1 leto skupaj, k je bila ponavadi velika kolona tam okoli
Subaru legacy 1.8 2WD letne gume... Vožnja za upokojence seveda
Ki pa ga je zaradi nabave novega žal prodala (ni ga dala men)

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov