Motoristi na subaru-slo.net
ja trike-i so res zmesani, ker je cist odvisen kak je narejena homologacija(ven za enega ki ma uradno se zmer hrosca=B kategorija)
kar se tice 4 kolesnikov je pa ocitno teza tisti mejnik (oziroma kak se zmenis na homologaciji - jao)
sam mamo eno zahojeno drzavo kar se teh predpisov tice - vse je neka "siva cona" in bore malo je dolocenega na papirju(pa se tist kar je si vsak po svoje razlaga)
kar se tice 4 kolesnikov je pa ocitno teza tisti mejnik (oziroma kak se zmenis na homologaciji - jao)
sam mamo eno zahojeno drzavo kar se teh predpisov tice - vse je neka "siva cona" in bore malo je dolocenega na papirju(pa se tist kar je si vsak po svoje razlaga)
Tole temo sem pa cist spregledal
Tud jaz bom letos zacel z motoristicno sezono. Sem si ze kupu kompletno opremo (kombinezon,celado,zelvo,cevlje,rokavice,podkapo,windstopper
). Zdej pa vecino dneva previsim na avto netu in gledam za kaksnim primernim motorjem.
Sicer me je ze rokyluke kuru s svojo RSV mille,sam si kot zacetnik ne upam met take mrcine
Ti jo kr mej se kako leto al pa dve .Pa jo bom pol kupu k bom mel kako iskusnjo al pa dve vec 
Tud jaz bom letos zacel z motoristicno sezono. Sem si ze kupu kompletno opremo (kombinezon,celado,zelvo,cevlje,rokavice,podkapo,windstopper
Sicer me je ze rokyluke kuru s svojo RSV mille,sam si kot zacetnik ne upam met take mrcine
Ja ja bavil VFR 800 - l 99.
http://www.subaru-slo.net/userpix/16_27092007001_1.jpg
Drgac je blo pa ucer prov zakon
http://www.subaru-slo.net/userpix/16_27092007001_1.jpg
Drgac je blo pa ucer prov zakon
Lp
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Ne skrbi, saj bo kmalu zaöel veljat nov zakon, ki bo vse rešil...karel napisal/-a:Dekleta in fantje bodite pazljivi :2343223
Madona naše ceste so postale prava klavnica,saj
ljudi umre več na cesti kakor,če bi bila vojna![]()
![]()
Glede na drastične spremembe v zakonu pričakujem, da od 1.5. do konca leta ne bo več nobene prometne nesreče, kaj šele mrtvih na cesti.
D.
Res je, motoristov in na splošno prometa je sedaj po cestah ×2 ali več kot pred desetimi leti in kdor misli da je čez vasice, križišča... pametno peljati 50-60 + sploh z motorjem in po možnosti ob nedeljah med nedeljskimi vozači potem kapo dol takemu organ donerjukarel napisal/-a:Dekleta in fantje bodite pazljivi
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost