Če bi že dal Akrapoviču delat kaj takega potem bi on naredil dosti boljši dizajn kolektorja kot je Borla!
moj legy
mal updejta:
s pasto za izpuhe sem koncno preprical prvi katalizator, da ni nic narobe ce tesni na spojih (menjat sm ga mogu-od tle cudn prizvok)
borla se zmer drzi skp - slikce & video kmalu
sem se pa danes na lpp-homologacije pozanimal za bull bar:
in so rekl da ce da naknadno gor originalnega potem prneses tja papir da je original in das 31 eur za pregred&vpis(tud po pomoti nam naredu tega-ce je original je original in nam tistim bukslom dal pregledovat)
ce das po narocilu delat potem ti mora tisti ki ga je naredu prilozit potrebno papirologijo s katero se potem zglasis pr njih izpolnis en obrazec, nato te v 10 dneh 1x narocijo na pregled in vpisejo zadevo v homo. kartoncek - spet 31 eur
ce homoloras stvari ki pasejo skupaj (primer: bull bar, rock slider, bull bar zadej) potem za "komplet " placas 31 eur, ce so zraven ne vem luci
oz karkoli k ne pase v "komplet"(seveda je to njihova presoja), placas dodatno 31eur za vsak dodaten "komplet"
povzetek: bull bar se da homologirat, ce le ma dokumentacijo
s pasto za izpuhe sem koncno preprical prvi katalizator, da ni nic narobe ce tesni na spojih (menjat sm ga mogu-od tle cudn prizvok)
borla se zmer drzi skp - slikce & video kmalu
sem se pa danes na lpp-homologacije pozanimal za bull bar:
in so rekl da ce da naknadno gor originalnega potem prneses tja papir da je original in das 31 eur za pregred&vpis(tud po pomoti nam naredu tega-ce je original je original in nam tistim bukslom dal pregledovat)
ce das po narocilu delat potem ti mora tisti ki ga je naredu prilozit potrebno papirologijo s katero se potem zglasis pr njih izpolnis en obrazec, nato te v 10 dneh 1x narocijo na pregled in vpisejo zadevo v homo. kartoncek - spet 31 eur
ce homoloras stvari ki pasejo skupaj (primer: bull bar, rock slider, bull bar zadej) potem za "komplet " placas 31 eur, ce so zraven ne vem luci
oz karkoli k ne pase v "komplet"(seveda je to njihova presoja), placas dodatno 31eur za vsak dodaten "komplet"
povzetek: bull bar se da homologirat, ce le ma dokumentacijo
danes sm se koncno pozanimal za ceno sklopke, ki jo moram vedno bolj nujno menjat 
os AISINa komplet(potisna kosara,lezaj,lamela...) pride pri potokarju ca 170 eur...
in sedaj sm v dilemi:
-vtaknem tale aisin notr in ne tezim okol
-prodam NOVO lamelo aisin in dam sintarju narest karbonsko
v 2. primeru bi aisin lamelo prodal za cca 50-70 eur, tko da ce je keri zainteresiran naj pove
premer lamele je 225mm
predlogi?
os AISINa komplet(potisna kosara,lezaj,lamela...) pride pri potokarju ca 170 eur...
in sedaj sm v dilemi:
-vtaknem tale aisin notr in ne tezim okol
-prodam NOVO lamelo aisin in dam sintarju narest karbonsko
v 2. primeru bi aisin lamelo prodal za cca 50-70 eur, tko da ce je keri zainteresiran naj pove
premer lamele je 225mm
predlogi?
Pokliči v Gama center v BTC-ju, hala A in vprašaj, za kok ti on lahko zrihta sklopko za tvoj avto. Povej, da je pri potokarju 170 evrov, pa ti bo mogoče še nižjo ceno dal.
Kar se pa luči tiče, imaš pa na nivaoffroadteam.com/forumu eno odlično temo glede homologacije meglenk in tudi pove ti kako si zračunaš, da so prave luči na avtu, ker imajo neke cifre " bla bla bla", s čimer se jaz ne ustvarjam, ker mi luči vseeno dovolj svetijo.
Bom pa za na charadea najbrž spredaj za med odbijač in havbo naštimal nastavek s štirimi meglenkami, če se gremo v sneg vozit, da orenk sveti naprej.
Kar se pa luči tiče, imaš pa na nivaoffroadteam.com/forumu eno odlično temo glede homologacije meglenk in tudi pove ti kako si zračunaš, da so prave luči na avtu, ker imajo neke cifre " bla bla bla", s čimer se jaz ne ustvarjam, ker mi luči vseeno dovolj svetijo.
Bom pa za na charadea najbrž spredaj za med odbijač in havbo naštimal nastavek s štirimi meglenkami, če se gremo v sneg vozit, da orenk sveti naprej.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
koker vete, mene ze neki casa matra zapora zadnjega dif-a
tko da sem kontaktiral ARB (.com.au) in zvedu da so MAMUT 4X4 njihovi zastopniki pr nas
medtem ko katalog so mi pa baje iz australije poslal - povem vec ko ga dobim
ps
saj mata moj legacy 2.0gl "95 in outback ta letnik enak razmerje zadnjega dif-a ?
tko da sem kontaktiral ARB (.com.au) in zvedu da so MAMUT 4X4 njihovi zastopniki pr nas
ps
saj mata moj legacy 2.0gl "95 in outback ta letnik enak razmerje zadnjega dif-a ?
Probaj kontaktirat še K&S Tuning v Nemčiji. Oni tudi delajo, pa še bližje je in bi se enkrat lahko gor odpeljali, če bo kej zanimivega.birdy napisal/-a:koker vete, mene ze neki casa matra zapora zadnjega dif-a
ps
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ja samo z vožnjo do nemčije in nazaj te bo prišlo ceneje kot pri mamutu. Pri njemu se cena arbjeve špere začne pri 962 evrih brez kompresorja, ki pa ga rabiš imeti zraven in brez montaže. V nemčiji pa je cena z montažo in kompresorjem ter testom in dvoletno garancijo samo 1200 evrov za moj avto.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost