Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 2
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
Pozdravljeni,
Danes sem se odločil da zamenjam olje na mojem mondeu, ki sem ga pred kratkim kupil (3 mesece). Vse lepo nabavim (filtre + olje) in se s kolegom spraviva na delo. Avto dvigneva in gremo "šraufat" vijak za olje. Takrat pa glej ga zlomka, vijak gre nekam trdo Razmišljam , in to skoz čez ves navoj. Ko ga končno dobiva ven pa katastrofa. Vijak je bil nasiljen v luknjo in popolnoma zverižen Nasilje . Kot takega ne morem več dat nazaj in grem ju3 po novega in upam, da so navoji na "karterju" še dovolj dobri da bo nov vijak prijel, če ne bo treba kar malo improvizirat, da bomo rešli zadevo.
Zakaj to pišem. Avto je bil redno servisiran na pooblaščenih servisih in ima tudi vse štemple. Da kaj takega naredijo "strokovno usposobljeni" mehaniki in nazadnje še mastno zaračunajo je pa malce preveč Hhjoj! . Kaj vse se mora dogajat na servisih ko avto postaviš k njim z namenom da bo vse lepo porihtano in da bo avto služil še naprej. Zato pa na servis hitro ne več pa štempl gor al dol Ne ne! .
Mogu sn tole napisat ker sn do stropa skakal ko sn to vidu Nora buča!
P.S.: Verjamem pa da niso na vseh servisih tak, pač bo treba najt enega zanesljivega če bo treba kdaj v kar ne dvomim Exclamation
Ja tudi to se dogaja, sploh če hoče nek junc, ki dela šele par tednov na servisu zategnt vijak na karterju s pištolo(sem že videl inteligenten primer, ko je to hotel narest in tudi naredil, samo na srečo je opazil njegov mentor in sta potem menjala še karter, ker je uničil vse navoje, vijaka pa niso mogli odtegnit, ker se je v prazno vrtel.)subi92 napisal/-a:Pozdravljeni,
Danes sem se odločil da zamenjam olje na mojem mondeu, ki sem ga pred kratkim kupil (3 mesece). Vse lepo nabavim (filtre + olje) in se s kolegom spraviva na delo. Avto dvigneva in gremo "šraufat" vijak za olje. Takrat pa glej ga zlomka, vijak gre nekam trdo Razmišljam , in to skoz čez ves navoj. Ko ga končno dobiva ven pa katastrofa. Vijak je bil nasiljen v luknjo in popolnoma zverižen Nasilje . Kot takega ne morem več dat nazaj in grem ju3 po novega in upam, da so navoji na "karterju" še dovolj dobri da bo nov vijak prijel, če ne bo treba kar malo improvizirat, da bomo rešli zadevo.
Zakaj to pišem. Avto je bil redno servisiran na pooblaščenih servisih in ima tudi vse štemple. Da kaj takega naredijo "strokovno usposobljeni" mehaniki in nazadnje še mastno zaračunajo je pa malce preveč Hhjoj! . Kaj vse se mora dogajat na servisih ko avto postaviš k njim z namenom da bo vse lepo porihtano in da bo avto služil še naprej. Zato pa na servis hitro ne več pa štempl gor al dol Ne ne! .
Mogu sn tole napisat ker sn do stropa skakal ko sn to vidu Nora buča!
P.S.: Verjamem pa da niso na vseh servisih tak, pač bo treba najt enega zanesljivega če bo treba kdaj v kar ne dvomim Exclamation
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
evo, enkrt te dni bom uzel fleksarco pa prvo prco k jo pod roke dobim... khmmm..., mal predelu
No, šalo na stran, bi blo pa defenitivno supr eno takole met
http://www.subaru-slo.net/userpix/140_n ... fted_1.jpg

http://www.subaru-slo.net/userpix/140_n ... fted_1.jpg
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
Kaj je s tem Tiponom
Očitno mali kupci nismo nič pomembni.
Pred tednom sem naročil ene o-ringe, manjšete, dihtunge vijakov pokrova ventilov pa mi babnca reče da sem nekaj mencal
(opomba da sem naročil takoj ko sem klical-ker ponavadi ne sprašujem za cene
).
Nato reče da naj pokličem naslednji ponedeljek in v izgovor omeni fant to so JAPAN avti
Skratka morm to delit z vami
P.S. pri njima sem že velik jemal, me poznata in podobno
Pred tednom sem naročil ene o-ringe, manjšete, dihtunge vijakov pokrova ventilov pa mi babnca reče da sem nekaj mencal
Nato reče da naj pokličem naslednji ponedeljek in v izgovor omeni fant to so JAPAN avti
Skratka morm to delit z vami
P.S. pri njima sem že velik jemal, me poznata in podobno
jest dobim nasl. teden o-ringe in podložke and stuff, je bila ful začudena kje sem dobil kataloške številke in me je vprašala če sem že kdaj pri njih kupoval.
Sem jih pa že parkrat vprašal če lohka kej special za subaruje zrihtajo, ala group N nosilec menjalnika in podobno, pa mi je rekla da če tega nima subaru dojčland potem oni tega ne morjo zrihtat in mora biti za euro trg.
Sem jih pa že parkrat vprašal če lohka kej special za subaruje zrihtajo, ala group N nosilec menjalnika in podobno, pa mi je rekla da če tega nima subaru dojčland potem oni tega ne morjo zrihtat in mora biti za euro trg.
The only treasure my car came with was rust...
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost