Odgovor
Avtor: birdy » 21. November 2007, 16:54
to da je subaru zacel stvari dajat v proizvodnjo(prvi al ne prvi) nisem niti omenjal, ker se vecinoma strinjam
cheno, ja kopiral bo benzu...princip delovanja itaq
sam poglej recimo honde. ko so kupl roverja, so vse honde ratale neznansko podobne roverju(me cudi zakaj) in honde do te tocke niso veljale za biser vzdrzljivosti
isto velja za vpetje podvozja ki ga imajo vsi subaruji, kar jih poznam-izum ni njihov, je pa res da so morali oni za svoje avte sami racunat in probavat
kar se tice materjalov samih(tukaj sedaj ne govorim o subaruju, temvec splosno), so prvim japonskim avtom roke krivile ali lomile ipd...to so pa stvari, ki so nam jih na faxu kazal, kaj se zgodi ob nepravilni obdelavi materjalov...tko da nobeden ne more zanikat, da niso imeli tezkih zacetkov in da so takrat kopirali vse kar je mim prsl
seveda so vse kar so skopirali popravl na bolje in tko je prav, samo v tistem casu je bilo kopiranje in "kraja" patentov nekaj kar je bilo preziranja vredno in firma, ki si je to dovolila je bila ob ugled...danes temu ni vec tako, se celo zazeljeno je da se nekaj kar je dobrega nekje uzame, izboljsa in da popravljeno na trg(razvoj), samo takrat temu ni bilo tako-pac dejstva
kar se pa tice diesel boxer motorja, me sicer cudi da ga se niso naredl, sam vsa cast subaruju, da se je spustu tja(1. diesel motor, ki me je zanimal se za casa nastajanja, ker ostali so mi pac bljach...)
in najbrz so se marsikej drugega pogruntal
ps
glede na to da v splosnem velja da imajo italjani in anglezi karakter, medtem ko(spet v splosnem) za ostale to ne velja, je mogoce ravno to da crkne ce delas grdo z njim(pa vcasih tud ce lepo), razlog za to da so ti avti dobl nek sarm....k meni osebno so poleg alfe, ki ste mi jo tok z veseljem obesl, hudo karizmaticni avti razni mg-ji in aston martini. skoraj si upam trdit da ima aston vec osebnosti kot ferrari(novejsi modeli)...