@nebivedu: sm kar dubu filing za leoneta... res u 2. z reduktorjem hudo dobr pleza
Zapadel je prvi sneg, pobelil sosednji breg...
midva z b.m sva se šla pa vozt najprej bliz grosupljega (sva šla na obisk), po eni gozdni stezi, zasneženi in blatni
. Z leoncem sem mel na vsaki strani max 3 cm lufta levo desno
. Pol sva šla pa zvečer še do kolega na Katarino. Naju je tud mal po gozdnih poteh peljal... Skratka, lep dan je bil.
@nebivedu: sm kar dubu filing za leoneta... res u 2. z reduktorjem hudo dobr pleza
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
Sajmon: sem šel na pokojišče, sam je bil res smotan sneg! avto se je obnašal k da bi imel slike gor! no, in ko sm se skoraj zaletel, sem se tako usral, da sem samo še obrnil, in šel domov! Tale mokr sneg, pa zvožen... k led! Zanč na vršiču je bila čist druga zgodba... No, sicer pa to prvi sneg, naslednji upam da bo hmal spet zapadel, pa da bo bl suh in gumam prijazen...
Ja če ne bi šel na hokej včeraj, bi bil pa tud krim med izbranimi ja! in vidim da je bilo uredu!
Ja če ne bi šel na hokej včeraj, bi bil pa tud krim med izbranimi ja! in vidim da je bilo uredu!
Lahko bi se zmenili in šli enkrat eno lepo vožnjo narest preko soriške planine do bohinjske bistrice in od tam na pokljuko, pa mal vožnje po pokljuki in potem nazaj po isti poti. Je za par ur vožnje po snegu, ampak verjamem, da bi bilo odlično.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- galimim
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 555
- Kraj: Grosuplje okolica-na hribu pod cerkvico
kje sta bla to? kak bol natančn opis plzflat4 napisal/-a:midva z b.m sva se šla pa vozt najprej bliz grosupljega (sva šla na obisk), po eni gozdni stezi, zasneženi in blatni. Z leoncem sem mel na vsaki strani max 3 cm lufta levo desno
. Pol sva šla pa zvečer še do kolega na Katarino. Naju je tud mal po gozdnih poteh peljal... Skratka, lep dan je bil.
Ex Renault Twingo, Toyota Corrola 1.4VVT 2004
Subaru XV 1.6 2021
Subaru XV 1.6 2021
Pomoje pa je, ker na Črnivcu (902 m) ga je bilo kar nekaj po cesti, Vršič je pa še prevej višji (1611 m).msenjur napisal/-a:na radiu pravijo da je prevozen z zimsko opremo... in glede na to, da so zanč za ketne opozarjal, pa ni bilo nič snega gor... pomoje ga tud zdej ni...
Če boste pa kam hodili, sem pa zraven
95% of Subaru vehicles built in the last 10 years are still on the road.
unih nekaj kvadratov priblizne ravnine na kerih sem obracal.
tukaj se priblizno dobi obcutek, po kaki strmini smo lezli navzgor(in pol navzdol)
http://users.volja.net/birdy/subaru/hrib.jpg
tukaj se priblizno dobi obcutek, po kaki strmini smo lezli navzgor(in pol navzdol)
Če spodaj ni bilo ledu, ampak zemlja, to potem ni bilo tok hudo, če bi bil pa led spodaj ali pa zbit sneg, pol bi šele nastradal.birdy napisal/-a:unih nekaj kvadratov priblizne ravnine na kerih sem obracal.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost