Popravilo Subaru Legacy '93 2.0 FWD
mase sm že neki časa nazaj spucu+prešpricu s sprejem...šteu ne skače med vožnjo ampak usakič drgač kaže, recimo pelem na 2500rpm in enkrat je to 80kmh, drugič 90, mal čez...u glaunem odstopanje, pa pada tut smešn, že stojim oz. se počas premikam šteuc pa z zamikom dol pade, podobn je pr pospešku, 2ga prestava na 5000rpm in se pelem 40kmh kao
a je mogoče problem u kakem senzorju?
preglej, če je zajla lepo speljana skozi požarno steno, mimo motorja,.. do menjalnika,... da ni ostrih ovinkov itd;
pravtako preveri, kako je pripeta na števec (da se ni kaj losalo);
Navadno (vsaj pri meni) začne števec ropotat in stakljat takoj ko padejo temperature... + dejstvo, da je zajla stara 17+ let, bovden je znucan...
pravtako preveri, kako je pripeta na števec (da se ni kaj losalo);
Navadno (vsaj pri meni) začne števec ropotat in stakljat takoj ko padejo temperature... + dejstvo, da je zajla stara 17+ let, bovden je znucan...
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
- sebastijan
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 216
ewo po dougem času mal pišem u "svojo" temo
dons sm celo po 3h tednih naredu 10km z mojim autočičom, drgač se ganjam s puncino Micro
. Auto nism vozu zato k mam oz. sm meu hladilnik prerešetan in sm dons celo natrosu nek (Al) prašek not (made in sweden) + doliu neki antifriza. avto je užgau u prvo
in celo ni cuku pr hladnem speljevanu, je pa tut neki bol leteu (al se mi je pa zdel)...tist prašek je lepo zamašiu hladilnik kr drgač se je kadil vn iz njega...zdej me pa sam zanima če obstaja kakšna stvar da ti mašino prepuca (ventile?)?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov