Ker brskam po internetu, kako se rece hill holderju po nemsko in italijansko (long story, danes sem pri Maruclju videla, kako od znotraj zgleda novi forester), sem naletela na tale link http://www.urbandictionary.com/define.php?term=subaru
Glejte tudi vse ostale, jaz sem se posebej ostrmela nad subaru driverjem..(not that there's anything wrong with that!)
Velike okice z dolgimi trepalnicami bolj simbolizirajo univerzalni prototip mladickov - cloveske rase in vseh tistih zivalskih vrst, ki so nam dovolj podobne, da lahko zganjamo antropomorfizacijo.
Zato imajo tudi avtomobilski designerji za zensko ciljno skupino obrabljeno zvijaco - delajo avtomobile z zaobljenimi linijami in velikimi okroglimi sprednjimi lampami etc etc, na primer ford ka ali fiat brava. Mirno priznam, da pri meni deluje - sej racionalno jih ne bi nikoli imela, ampak so mi pa vsec
Kaj hocemo, tickling of the biological clock dela svoje
Men so pa vsec nizki avti, siroki po bokih, ozki po bocni liniji (recimo honda prelude, pugi 406coupe, alfa 166, legacy kakopak ), sprednji zarometi horizontalni, ozki in dolgi, zadnji prav tako, siroke gume, vsec mi je, ce so ostrih potez.. Kaj to pove o meni?