Stacionarni radarji !
-
jarko
-
jarko
obstajajo, obstajajo...
in tudi ZELOOOO dobro delujejo.
A se nimate navigacije? sej zdaj je to ze cisto poceni...
za nuvi 660 okrog 150.000 sit. + adrija route 25.000 sit + topografija slovenije 25.000 sit pa imas vse (po ceni pod 1000 evrov)
tapocenski garmini se pa ne splacajo kupit. ker so prevec osnovni in ne omogocajo vseh funkciji.
lp
jarko
za nuvi 660 okrog 150.000 sit. + adrija route 25.000 sit + topografija slovenije 25.000 sit pa imas vse (po ceni pod 1000 evrov)
tapocenski garmini se pa ne splacajo kupit. ker so prevec osnovni in ne omogocajo vseh funkciji.
lp
jarko
Ne vem kaj je za tebe "ta poceni" - nuvi 350 ma recimo skor vse kar rabiš, razen kakšnega bluetootha in pa TMCja. Smo ga mel s sabo na Finskem, pa je prou luštna zadevca. 660 je že kr zgornji rang. Če kupuješ Garmina za na cesto, potem mora bit obvezno Nuvi 3xx ali 6xx (širši zaslon), ostali modeli niso cenovno tako ugodnejši kot so slabši.jarko napisal/-a:obstajajo, obstajajo...
lp
jarko
Topografije Slovenije skoraj ne rabiš, če imaš AdriaRoute
Subaru, love it or leave it.
Morda ti uporabnika zinki in subidu kaj pomagata v tej smerijarko napisal/-a:a ma mogoce kdo ze najnovejso bazo radarjev po sloveniji za garmin nuvi in zumo serijo...
lp
jarko
več na http://www.subaru-slo.net/viewtopic.php?t=1278
jarko napisal/-a:a ma mogoce kdo ze najnovejso bazo radarjev po sloveniji za garmin nuvi in zumo serijo...
lp
jarko
Spodaj je povezava do točk POI iz februarja. Dvomim pa, da so notri nove pozicije radarjev (stare vem, da so not). Lahko si pa enostavno naložiš te točke ter sproti dodajaš nove radarje, ko jih (uspešno brez kazni) prevoziš
slovenske točke poti POI
Subaru, love it or leave it.
-
jarko
hvala zinki... tole bazo od februarja imam ze nalozeno, ker mi jo je sosedov sin nalozil (to ni najnovejsa baza, ki jo iscem)
ve, da lahko dodajam nove. ampak ves bistvo baze je v tem, da mene opominja kje so... ker za tiste radarje, katerih pozicijo poznam, ne rabim vec nekoga oz. necesa, ki me bo opozarjal na njih.
hvala vseeno.
ve, da lahko dodajam nove. ampak ves bistvo baze je v tem, da mene opominja kje so... ker za tiste radarje, katerih pozicijo poznam, ne rabim vec nekoga oz. necesa, ki me bo opozarjal na njih.
hvala vseeno.
Publikacija izdana s strani DARS-a in Policije, z nekaj uporabnimi informacijami, med drugim tudi fotolokacijami stacionarnih radarjev:
http://www.napotki.si/doc/Pazi,%20radar!.pdf
(ne klikaj, ampak kopiraj kompleten URL naslov v naslovno vrstico brskalnika)
http://www.napotki.si/doc/Pazi,%20radar!.pdf
(ne klikaj, ampak kopiraj kompleten URL naslov v naslovno vrstico brskalnika)
- snetaskira
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 56
- Kraj: Kranj
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov