legacy vs carina, xedos6, in podobni
legacy vs carina, xedos6, in podobni
Zanimajo me mnenja o teh vozilih, in katerega mi priporočate. Na netu sta dva karambolirana legacya, pa me zamina če ju kdo pozna, l96, 2.0 4x4.
Želim se odločit najboljše, r4azen eng golfa, sem voznik toyot coroll, sedaj 1.6 2001, tako, da nimam izkušenj z drugo znamko jap. avtomobilov.
Želim se odločit najboljše, r4azen eng golfa, sem voznik toyot coroll, sedaj 1.6 2001, tako, da nimam izkušenj z drugo znamko jap. avtomobilov.
skoda, da sta oba poskodovana spredaj
modrega bi mogoce vzela samo za dele, ce bi recimo ze imela enga, siv pa ni slike, odvisno kolk je poskodovan (ne samo pleh, tudi motor, podvozje, airbagi itd.)
cena blatnika (kopija) na herkules.si:
http://www.herkules.si/index.php?productID=12057
ostalo poklepat ali pokrpat z rabljenimi deli, ce jih uspes dobit
je malce slabsa ponudba, predvsem pa drazja kot za prvo generacijo, ampak se da, samo pazi, da te na koncu ne pride drazje kot, ce vzames nekaramboliranega
modrega bi mogoce vzela samo za dele, ce bi recimo ze imela enga, siv pa ni slike, odvisno kolk je poskodovan (ne samo pleh, tudi motor, podvozje, airbagi itd.)
cena blatnika (kopija) na herkules.si:
http://www.herkules.si/index.php?productID=12057
ostalo poklepat ali pokrpat z rabljenimi deli, ce jih uspes dobit
je malce slabsa ponudba, predvsem pa drazja kot za prvo generacijo, ampak se da, samo pazi, da te na koncu ne pride drazje kot, ce vzames nekaramboliranega
Letnik 1998 limuzina je imel porabo 9l/100km mešane vožnje. Če primerjaš z ostalimi avtomobili enakega razreda in enake prostornine motorja ter brez 4x4 pogona, je poraba Subaruja čisto normalna in nič večja kot pri ostalih, ki nimajo 4x4. Pri tistih, ki imajo 4x4 pogon, pa je včasih celo višja - govorim seveda o bencinskih motorjih.
Subaru, love it or leave it.
poraba na mojem sicer Sedanu (malo lazji) od 8,5 do 10, odvisno od relacije, hitrosti oz. nacina voznje, pa uporabe klime (kake pol litra zraven)
prednost 4wd se ti bo najbolj pokazala pri sneznih radostih, nasplosno so pa pospeski slabsi kot pri 2wd verziji, kar je logicno
avto je zelo pregleden in udoben za vozit tudi na zelo dolge relacije, relativno poskocen (2.0 motor, zal samo 115 konjev za cca 1300kg - ce se ne motim imajo od 98 naprej 125 konjev)
prednost 4wd se ti bo najbolj pokazala pri sneznih radostih, nasplosno so pa pospeski slabsi kot pri 2wd verziji, kar je logicno
avto je zelo pregleden in udoben za vozit tudi na zelo dolge relacije, relativno poskocen (2.0 motor, zal samo 115 konjev za cca 1300kg - ce se ne motim imajo od 98 naprej 125 konjev)
what a mistejka to mejkazinki napisal/-a:Majo ja, sam niso več trojke, ampak že novi modelniva13 napisal/-a:ce se ne motim imajo od 98 naprej 125 konjev)
v bistvu so trojke, ker te nasi so dvojke
ce gledam nepristransko, odvisno kaj pricakujes od avtakrypton napisal/-a:Menite, da bi bila dejansko boljša odločitev kot, ostala japanska konkurenca.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov