lol
Klepetalnica - kar ne sodi drugam
A samo? Kaka jetra so pol to, če se men Lizzy lepo odrola do 9000, pa še mal čez.flat4 napisal/-a:pa s krili maha do 8500 rpmniva13 napisal/-a:cepi na veji in vpije:" kivik kivik kivik"![]()
Freak kar nekaj tipov tle ti je ziher fous
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Zadnč smo na rutarju mal provociral hondaše in kazal do kok gre dobra mašina in je cagr prišel brez problemov ČEZ rdeče polje (ki se začne pri 6500 obratih in konča pri 8500) in se je ustavil na zaščitni palčki (kak cm preko rdečega polja - torej čez rdeče polje, že nazaj proti nuli). Avto pa nima blokade in ima že preko 300.000km.IHI VF35 napisal/-a:9000 in mal cez je mal huda.....
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Pazim, da se mi to slucajno ne zgodi:

kaj dobim za nagrado?abakus napisal/-a: (3) Osebje foruma si pridržuje pravico, da izbriše uporabniški račun, če registrirani uporabnik v treh mesecih od registracije ne objavi nobenega sporočila. Če uporabnik v roku iz prejšnjega stavka objavi samo oglas v Malih oglasih, se izbriše tudi vsebina oglasa.
Člen 3 se namreč sproti izvršuje in zaradi tega se dogaja, da je kater izmed opazovalcev tudi brisan v kolikor ima 0 objav po treh mesecih.
Kuku lele
Evo mene z morja.Sem se mogu it mal umit,ker je bil ze skrajni cas
Sicer ne bi bilo vse uredu,ce se nam ne bi kaj neumnega zgodilo
Tko,da s(m)o zgubili kljuce od avta na pagu
pa vso prtljago ,hrano in pijaco smo mel notr
Samo skoz okno smo lahko zalostno opazovali
Sam nakonc se je vse normalno isteklo,ker smo ekspress dobili rezervne
Zdej bi blo pa dobr it mal nazaj spat...
Evo mene z morja.Sem se mogu it mal umit,ker je bil ze skrajni cas
Zdej bi blo pa dobr it mal nazaj spat...
romana tuki maš link, boš vidla da je bil fake
http://www.snopes.com/radiotv/gameshows/millionaire.asp
http://www.snopes.com/radiotv/gameshows/millionaire.asp
The only treasure my car came with was rust...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov