Bencinska postaja brez zaposlenih ali če imaš zaposlene te pride enako, ker recimo petrol daje povračilo za zaposlene, če imaš njihovo franšizo.
Edina zadeva je v tem ali kaka firma spusti maržo na bencin ali ne. Tuš jo spušča tako da če kupiš nad 5000 sit pri njih v trgovini, potem dobiš 5 sit manjšo ceno bencina na liter.
Cenejše gorivo
Razlika je v tem, da tle ne gre samo za samopostrežno bencinsko črpalko, tko kot jih lahko vidiš v Italiji in kje drugje.
Tle dejansko ni nobenega osebje, kar pomeni da je ves nadzor nad količino goriva, distribucijo in oskrbo izveden s pomočjo rešitev omenjenega podjetja. Na tem področju je to novo, saj takšnega sistema trenutno nima še nihče. Poleg tega ti ni potrebno v naprej določiti zneska, ki ga boš potrošil za gorivo, temveč najprej opraviš avtorizacijo, šele po končanem polnjenju pa gorivo dejansko plačaš.
Tle dejansko ni nobenega osebje, kar pomeni da je ves nadzor nad količino goriva, distribucijo in oskrbo izveden s pomočjo rešitev omenjenega podjetja. Na tem področju je to novo, saj takšnega sistema trenutno nima še nihče. Poleg tega ti ni potrebno v naprej določiti zneska, ki ga boš potrošil za gorivo, temveč najprej opraviš avtorizacijo, šele po končanem polnjenju pa gorivo dejansko plačaš.
Subaru, love it or leave it.
- SubaruFreak
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 317
- Kraj: Kranj
no glede na to, da je meni najbližja v Tržiču... se mi v bistvu zaradi tistih dveh centov razlike sploh ne splača gor hodit tankat... Če bi bila razlika pri litru očitna ( sedaj je 1,088 na petrolu, 24/7 pa je 1,075) potem bi mogoče razmislil, tako pa dejansko pri mojem tanku (28litrov) ne prišparam niti za malo dražje pivo!
sama rešitev se mi pa zdi totalno zanimiva:)
sama rešitev se mi pa zdi totalno zanimiva:)
150 BHP 2.0 Boxer Diesel, Satin White Pearl body paint, all the neccessities one needs combined with THE best driving experience in The World... LOVE it's what makes Subaru a SUBARU:)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov