OFF TOPIC No.4
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
No mogoče pa res..naj tema spet postane PeskovnikIHI VF35 napisal/-a:Brandon
tema je : peskovnik
pa msn je boljsa izbira![]()
http://www.bopol.com.pl/images/3030.gif
matr, učer sem naredu 2 tunela, pa 3 himalaje iz mivke...sam avtoceste pa nisem mogu dokončat..ker so se mi grablce zlomile
Jst mam skype, sam večina ga pa nima najbrž, so bolj na msnju vsi.subi92 napisal/-a:A je kdo izmed izmed udeležencev - udeleženk zadnjih nekaj strani samskih ali kaj podobnega - samo spašujem![]()
BTW: tista konferenca v okviru skype programčka je tud kul, kaj ko bi se enkrat šli skype konferenco
aja, kva ma pa kle veze stan, a si pomislu, da nam je samo mal dolgcajt
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
veš gva.... mi že vemo kako je bit v vezi!!subi92 napisal/-a:A je kdo izmed izmed udeležencev - udeleženk zadnjih nekaj strani samskih ali kaj podobnega - samo spašujem![]()
:
lej..bom iz moškega pogleda povedu....babo je fajn met, sam tko da ne ni zraven in da veš kje je....
tko da maš cajt za okol letat, in še mirnih živcov lohk kawo piješ
@niva - Ja bilo je enkrat v mislih glede klepetalnice, ampak sedaj je večji problem kako spravit vse skupaj v kako drugo obliko foruma kot je phpbb
Jutri grem na šiht spet in oblubm, da bom malo manj tle gor
@Tora - v to obdobje morda počasi spet prehajam čeprav mislim, da zaenkrat s tem nimam težav
@tinchy - vaw kolk tinchy zadetkov vrže vn tale skype
- itak sva pa oba zasedena a ne 
Jutri grem na šiht spet in oblubm, da bom malo manj tle gor
@Tora - v to obdobje morda počasi spet prehajam čeprav mislim, da zaenkrat s tem nimam težav
@tinchy - vaw kolk tinchy zadetkov vrže vn tale skype
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost