Živ, živIHI VF35 napisal/-a:tele tinkare je pa ziv hudic
OFF TOPIC No.4
Ej, tisti drugi odstavek je najbrž name letel? Ker ti maš velik več postov, kot on, kvečjemu ga jst s hitrostno silo dohitevamNiva13 napisal/-a:V tehniki jih imam, sem jih imela se vec, pa itak nima smisla, ce se delate norca, se pac hecam nazaj.
A ti potem na forum gres samo obtozevat ljudi, ki jih ne poznas?
Še jest nekaj napišem k lih nimam kaj počet - še vedno se čistim strupov (vročina je tudi že mimo) tako da danes še vedno poležavam jutri pa na šiht popravit goro monitorjev...
Forum je bil vedno mesto spotike - 10% od ostalega uspešnega sodelovanja in nekaterih prijateljstev, ki so se ustvarila. Kakšrnakoli obrekovanja na kawi niso vplivala na nobenega novega uporabnika. Je pa zanimivo da morda sploh še ne bi bilo kakšnih izvršitev glede banovcev ko pa obstajajo Z.S.-ji in se dejansko nate obrne 20-30 uporabnikov, ki zahtevajo da se vzpostavi ena normalna klima in nadaljevanje kot je potrebno.
Kar pa sem hotel povedati se bom poslužil kar malo grdih izrazov je to, da mi gre zelo na k.urac, da se na forumu teži to in ono ko pa smo se kdaj dobili na kawi pa vsak zase tih in noče nič rečt. Če gre kdo men na živce mu to lahko povem v obraz - pa lahko to pripelje do nadaljnega grdega gledanja ampak, ker smo odrasli lahko tudi do rešitve in kasnejšega medsebojnega razumevanja. Ampak tega se zanenkrat še ni dalo narest. Je pa finta, da to počnejo vedno isti ljudje, ki vedno poznajo eno zgodbo ali pa drugo, pravo bi pa spoznali le če bi se skupaj vsedli in kakšno rekli (kot bi govoru policist zgodbo, ki jo želi slišat ali pa krivec, ki jo želi prilagoditi tistemu kar bi ga rešilo predu ukrepi).
@Tinchy a te mam na kakšni sliki tud jest? A si bla kje med nami v nedeljo
@ihi - a si končn mal frej al kako
Forum je bil vedno mesto spotike - 10% od ostalega uspešnega sodelovanja in nekaterih prijateljstev, ki so se ustvarila. Kakšrnakoli obrekovanja na kawi niso vplivala na nobenega novega uporabnika. Je pa zanimivo da morda sploh še ne bi bilo kakšnih izvršitev glede banovcev ko pa obstajajo Z.S.-ji in se dejansko nate obrne 20-30 uporabnikov, ki zahtevajo da se vzpostavi ena normalna klima in nadaljevanje kot je potrebno.
Kar pa sem hotel povedati se bom poslužil kar malo grdih izrazov je to, da mi gre zelo na k.urac, da se na forumu teži to in ono ko pa smo se kdaj dobili na kawi pa vsak zase tih in noče nič rečt. Če gre kdo men na živce mu to lahko povem v obraz - pa lahko to pripelje do nadaljnega grdega gledanja ampak, ker smo odrasli lahko tudi do rešitve in kasnejšega medsebojnega razumevanja. Ampak tega se zanenkrat še ni dalo narest. Je pa finta, da to počnejo vedno isti ljudje, ki vedno poznajo eno zgodbo ali pa drugo, pravo bi pa spoznali le če bi se skupaj vsedli in kakšno rekli (kot bi govoru policist zgodbo, ki jo želi slišat ali pa krivec, ki jo želi prilagoditi tistemu kar bi ga rešilo predu ukrepi).
@Tinchy a te mam na kakšni sliki tud jest? A si bla kje med nami v nedeljo
@ihi - a si končn mal frej al kako
subi92 dobro ves, da na kavice pac ne morem, povem pa zato javno na forumu, ker za hrbtom ne mislim nikogar obrekovat, ni to v moji naravi
ihi zakaj pa tebe tolk moti, ce zensko zanima se to kaj je pod pokrovom motorja in ji ni konc sveta, ce si zlomi nohtek pri sraufanju?
ma sej v koncni fazi je vse skupaj postalo zelo smesno
ihi zakaj pa tebe tolk moti, ce zensko zanima se to kaj je pod pokrovom motorja in ji ni konc sveta, ce si zlomi nohtek pri sraufanju?
ma sej v koncni fazi je vse skupaj postalo zelo smesno
Sory niva ampak meni komunikacija doma pred računalnikom z ostalimi, kater obtožuješ raznih zadev ne pomeni toliko kot iz oči v oči, verbalno in neverbalno.
Edino to zadovoljstvo ti lahko forum nudi, da lahko posameznika osmešiš v eni potezi pred 230+ uporabniki
in ne po tvojih besedah pred 5-10 udeleženci na kawi! Nekateri bodo žal za vedno ujeti doma za pcjem in komunicirali s svetom, kar pa nas v prihodnosti definitvno čaka če se ne bomo držali med drugim tudi starih navad...
Niva še 34postov in me nadomestiš kot največjega trobezljača na forumu
Edino to zadovoljstvo ti lahko forum nudi, da lahko posameznika osmešiš v eni potezi pred 230+ uporabniki
Niva še 34postov in me nadomestiš kot največjega trobezljača na forumu
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov